Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ebből lehet valami baj ?

Ebből lehet valami baj ?

Figyelt kérdés
Egyik barátom koronás lett,szólt az illetékes szervnek a népegészségügynek és azt is elmondta hogy velem találkozott majd megadta nekik a számom.Pár óra múlva hívott egy nagyon goromba nő,amikor elkezdet lakcímről kérdezősködni ennél a pontnál valamiért gondoltam egyet és kinyomtam.Azóta hívtak,de nem vettem fel.

2021. ápr. 16. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csak minimálisan lehet baj.
2021. ápr. 16. 18:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Az mit takar hogy minimálisan ?
2021. ápr. 16. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha hivatalosan bejelentett kontakt vagy és nem működsz együtt az állammal akkor meg van rá ez esély hogy szólnak a hatóságoknak.
2021. ápr. 16. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:

"hívott egy nagyon goromba nő"

De mégis honnan hívott? Ki volt az?

2021. ápr. 16. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy random ötvenes, elvált, életunt, mindenkit utáló, tipikus államigazgatási dolgozó volt.
2021. ápr. 16. 19:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem utolsó leírása stimmelt :D
2021. ápr. 16. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor az is lehet, hogy téves hívás volt. Ne add meg a lakcímedet akárkinek. Előbb derítsd ki, hogy kivel van dolgod.
2021. ápr. 16. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Nyilván pik-pakk kideríhetik a tartózkodási helyedet, ha akarják.

Karanténban kell lenned, ha megszeged, akkor rosszhiszeműként teszed, azért pedig kemény bünti jár. Próbálták szép szóval közölni ezt, de attól, hogy letetted, és nem működtél együtt velük, még érvényes. Viszont nagyobb esélye van annak, hogy ellenőriznek.

2021. ápr. 16. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha karanténba kerül, arról hivatalos értesítést kell kapnia először, csak akkortól kezdve érvényes. Jogállamban élünk.
2021. ápr. 16. 19:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Bemutatkozott ki volt,elmondott mindent meg hogy küldik az értesítést stb.Mindenről kérdezett hogy mikor találkoztam haverommal stb,lakcímes kérdésnél gondoltam inkább kinyomom.Amúgy is mindig gondjaim voltak az Együttműködéssel :D
2021. ápr. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!