A fiataloknak azért rokonszenves a DK mert Gyurcsány Ferenc az Őszödi beszéd során egy laza káromkodós pali benyomását keltette? Valami oka csak van, hogy Feri egyre több fiatalt tud megszólítani.
Fiatalosabb Ferkó, mint Orbán, az tény.
Mondjuk én azt gondolom, hogy aki a beszédet végig hallgatta, majd értelmezte is, annak az inkább volt pozitívum, mint negatív. Mindettől független nem szavaznék rá.
Aki fiatalnak számít, az nem is nagyon emlékezhet a 14 évvel ezelőtti öszödi beszédre.
Régóta nem ezen múlik már Gyurcsány vonzereje vagy taszítóereje.
Gyurcsány teljesen egy hétköznapi emberként viselkedik. Semmi "sztárallűr"-je nincs. Látod, és oda akarsz menni hozzá kérdezni valamit? Semmi akadálya.
Amikor Pécsen járt (itt nőtt fel) beszédet tartani, akkor a parkolóból a Jókai tér felé haladva lelépett a stábtól úgy hogy észre sem vették, és elhúzott a Király utcába kocsmázni. XD
Elmentek megkeresni, ő meg több mint fél óra késéssel ugyan, de egy hátsó utcán keresztül az emelvénynél termett.
Ezt most próbáld meg elképzelni Orbánnal! XDXDXD
Szerintem egy utcányit sem jutott volna épségben, a testőrsége nélkül!
Akinek szimpatikus fleto majd megváltozik a véleménye amikor megkapja az első bérpapírját az általa preferált szja sávokkal.
Sokan fognak rádöbbenni hogy fletoék szerint ők olyan gazdagok, hogy a bruttó fizetésük nagyobbik részét az államnak kell adni.
Nekem volt ilyen bérpapírom. Jól kereső pályakezdő irodai alkalmazott voltam akkor. Legalábbis fleto szerint jól kereső, mert vontak rendesen a fizetésemből. A közszférában dolgoztam, elképzelheted mennyi volt a keresetem.
"Amikor Pécsen járt (itt nőtt fel) beszédet tartani"
Nem Pápán nőtt fel?
Én úgy tudom, édesanyja is ott lakott vagy lakik, ha él még. Mikor a fia min.elnök volt, együtt járt a helyi MSzP rendezvényeire Kövér László édesanyjával. (Kövér apja párttitkár volt, mint minden igaz magyar fideszesnek.)
#4, #6-nak:
Vegyes. '79-től '90-ig Pécsen tanult.
5
most sem keres többet egy szociális munkás, 2 diplomával, mint egy mcdonalds dolgozó, szerintem ezek alapján igazán kár lenne ezt így emlegetni...
BTW hány %-ot von a mostani kormány, és mennyit a Gyurcsány, nem igazán emlékszem?!
#4, #5-nek:
Maradjunk annyiban, hogy egy segédmunkás napi bére ma 10.000 forint alsó hangon. Vagyis havi 200-240.000 nettó.
Ezt magyarázd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!