Az Öt szerintem egy elég jo, pártatlan musor, bár már ők is megkapták, hogy Fideszbérencek.
Régen (a 2000-es években) olvastam Mandinert, Magyar Nemzetet, de mára annyi szemenszedett hazugság és gyűlölködés van bennük, hogy képtelen vagyok rá.
Ha valaki tud ajánlani normális jobboldali sajtót, azt szívesen veszem.
12es
Teljesen alaptalanul, csak ahogy ők is beszéltek róla, Magyarországon minden csak fekete fehér, szürke nem létezhet. Tehát ha pl kritizálni mered ezt az ellenzéki csőcseléket, tuti fideszbérenc vagy, ha nem tapsolsz a túlzott korlátozásoknak, tuti vírustagadó vagy (de utálom ezt a szót), és így tovább. Így kategorizálják a sajtót is, pl hatalmas pozitív csalódás, hogy az index.hu mennyire jó lett, teljesen obiektíven áll mindkét oldalhoz. Mégis a telex rajongóktól állandóan megy a savazás, hogy ááá fideszbérencek meg ezzel befolyásolják mégjobban a fideszeseket meg hasonló marhaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!