Előfordulhat az, hogy a Fidesz nem Orbánt, hanem valamelyik másik Fidesz nagykutyát (pl. Szijjártót) indítja miniszterelnöknek 2022-ben?
Figyelt kérdés
Szerintem a Fideszben indokolt lenne már egy ilyen lépés, mivel sokkal kevesebben szavaznának az O1G koalícióra, ha az O1G-ből kikerül az O...2021. márc. 21. 18:36
1/12 anonim válasza:
Kizárt.
Te el tudnád képzelni Orbánt úgy, hogy a pártjában ne az első helyen legyen? Hogy ne ő legyen a fővezér?
2/12 Fsms válasza:
Nem.
Csak egy vezírünk van, ilyen kérdést fel sem lehetne tenni.
3/12 anonim válasza:
Orbán Viktor a miniszterelnök!
4/12 anonim válasza:
Ez csak abban az esetben fordulhatna elo, ha Orbant megkinalnak valami jelentos funkcioval Brusszelben amit esetleg el is fogadna. Mas lehetoseget nem latok ra.
5/12 anonim válasza:
Nem tudtam,hogy szijjártó fidesz nagykutya vagy mi, azt hittem egy senki.
6/12 anonim válasza:
Esélytelen, Orbán a legkarakteresebb alakja a pártnak, kb a fidesz=Orbánnal. Akkora személyi kultusz is kiépült már köré, hogy politikai öngyilkosság lenne nem őt indítani.
7/12 anonim válasza:
Egy esetben talán: "az" fölnyomatja magát köztársasági elnöknek, Szíja megy megy miniszterelnöknek. De lehet, hogy inkább a Zsótit választanák meg eme nemes posztra.
8/12 anonim válasza:
#7 igen, az aláíráshoz egy megfelelő embert kell választani 😁
9/12 hájaaa válasza:
Egy ember van a fideszben aki felérne orbánnal és lehetne rá építeni és az nem a kakadu lenne, hanem a Lázár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!