Hogy állsz az alanyi jogon járó családi pótlékhoz?
Ha van más ötleted akkor megoszthatod itt válaszban is.
De így elsőre nekem kb. csak ennyi jutott az eszembe, hogy nincs rá szükség, jó ahogy van meg csak ez kéne legyen mint támogatási forma.
Nem adnék egy gyerek után sem támogatást. Semmilyet.
Pártsemleges vagyok.
Aki vállal gyereket, az tudja, hogy mit vállal. Ne akarjon támogatást. Ha anélkül nem megy, nem kell gyerek.
+ Az én adombol értelmesebb dolgokra költsenek.
4.
A gyerekekre, amit költök havonta pénzt és annak csak az áfája több, mint a családi, ergo a gaudaságot is pörgetem vele. A te nyugdíjadat az én gyerekem f9gja fizetni, de ezt mindig lehurrogjátok. Viszont akkor tovább megyek, gondolom 60 évesen a kórházban nem egy hatvan éves betegápolót, orvost, mentőst akarsz. A boltban szeretnéd, ha gyorsan egy fiatal szolgálna ki és még sorolhatnám.
#5 nem azt mondom, hogy ne szüljön senki gyereket, csupán azt, hogy ne várjon ezért cserébe semmilyen támogatást! Nagyon nagy különbség.
Amúgy amennyit én és a családom befizet adoba, abból hidd el, hogy telik a nyugdijamra (ami addigra valószínűleg már nem is lesz). Havonta több millió ft adót fizetünk be, cserébe egy kiutessel is maganorvoshoz kell már menni! De ez más téma,nem ide tartozik.
Viszont ne mondd, H a fiad termeli ki a nyugdijamat, mert egy életen át olyan adót fizetek magam után, amibol telik az én nyugdijamra,köszi.
Hogy hogy nincs egy ellenzéki érzelmű válaszadó se 13 szavazat után?
Pedig pont az ő véleményük érdekelne a legjobban, hogy mit várnának el ha kormányváltás lenne.
Az hogy legyen gyerek, szimpla nemzetstratégiai érdek. Persze az nagyon nem mindegy hogy kik szülnek.
"H a fiad termeli ki a nyugdijamat, mert egy életen át olyan adót fizetek magam után, amibol telik az én nyugdijamra,köszi."
OK, te akkor tök gazdag vagy, csak az emberek 80%-a az állami nyugdíjrendszerből kapott nyugdíjból fog élni, nem a befektetéseiből és magán nyugdíjmegtakarításaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!