Miért jár alanyi jogon a családi pótlék?
Szerintem a mai világban mindennek örülni kell, még a 12.000 Ft-os családi pótléknak is.
Egyébként nem jár alanyi jogon. Ha a gyerek kerüli az iskolát, előbb utóbb megvonják.
Na igen de régen nem nézték a hiányzás. Nagyon is jogos h nézik és megvonhatjak....
Amúgy az adokedvezmeny azért nem jó mert 3 gyereknél pl a maxot csak a nagy keresetek tudják kihasznalni
Igen az adokedvezmeny én is ezt mondtam.
De a családi nincs munkához kötve.
"Amúgy az adokedvezmeny azért nem jó mert 3 gyereknél pl a maxot csak a nagy keresetek tudják kihasznalni"
És ha nem a maxot hagyják a zsebedben, hanem egy részét, az nagyon fájdalmas?
"Amúgy az adokedvezmeny azért nem jó mert 3 gyereknél pl a maxot csak a nagy keresetek tudják kihasznalni"
Azért aki minimálbér körül keres, az szerintem ne akarjon 3 gyereket vállalni. Aki meg jó kereset után elveszíti az állását, annak kicsi az esélye, hogy újra csak egy minimálbéres állást talál (gyk: nem lehetetlen, de nem túl gyakori).
"De a családi nincs munkához kötve."
Igen, de ez meg pont a kisebb keresetűeknek nagy segítség, ahol a 12000Ft is sokat ér, nem csak Dunába víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!