Mikor fogják eltörölni a kijárási tilalmat?
Azt, amire gondolsz (korlátozás) 6-7 millió beoltottnál. Most a felénél járunk.
Sajnos sokan félnek az oltástól, pedig így a milliárd beoltotthoz közeledve teszt az van bőven, mellékhatás meg alig (és egyelőre kb egyiknél sem tudunk előzetesen, hogy milyen betegségei voltak az illetőknek), már elég nehéz azt mondani, hogy ne lenne tesztelve (persze a "nincs hosszú távú teszt" - nem is lesz, gyakorlatilag soha nem is volt, vagy lett ahogy lett). Szóval ők inkább a betegséget kockáztatják. Csak épp attól nem lesz nyitás.
Egyelőre az alternatív megoldások legfeljebb papíron meg teszasztalon léteznek (gyógyszer, orrspray, stb), és hát ha már az oltásnál tesztet várnánk el, akkor nyilván ezeknél a szereknél is, tehát ezek még később lesznek.
Hogy így mikor lehet nyitás? Ha az "egészségeseken" múlik, akkor soha.
Bécikém, kedves 6-os hozzászóló, azért tisztázzunk valamit! NE vitasd már el másnak a jogát ahhoz, hogy a saját egészsége felől döntsön! Egy vírus, ami a rengeteg korlátozás ellenére állítólag ugyanúgy terjed, de amit a többség nátha, vagy influenzaszerű tünetekkel átvészel, vagy egy oltás, aminek - ahogy te is elismered - fingunk sincs a hosszútávú hatásairól, de tudjuk, hogy igenis előfordultak már enyhébb-súlyosabb mellékhatásai. És aminek beadása után is állítólag megkaphatod a vírust és fertőzőképes leszel, csak esetleg nálad enyhébb lefolyású lesz a betegség. (Arról nem is beszélve, hogy most kezdik kitalálni, hogy a kínai vakcina állítólag nem is elég hatékony.)
Namost, én nem vitatom el azt a jogod, hogy beoltasd magad, és tiszteletben tartom mindenkiét, aki "oltakozni" vágyik, de kérdezem: ha mindenki, aki szerette volna, az beoltotta magát, és maradnak azok, akik saját felelősségre úgy döntenek, köszönik, de nem kockáztatnak egy ilyen vakcinával, akkor miért ne lehetne nyitni? Szerintem illene tiszteletben tartani a felelős döntéshez való jogát mindenkinek. Ha Te úgy érzed, az a felelősségteljes, hogy beoltatod magad, akkor tedd azt: senki nem gátol benne.
Persze kényelmes más véleményen lévő emberek egy csoportját hibáztatni valamiért, ahelyett hogy kicsit átgondolnánk a dolgokat, csakhogy ez sosem vezetett jóra a történelem folyamán. Kérlek, gondolkodj legközelebb, mielőtt ujjal mutogatsz bárkire.
Én is pont erre gondoltam 7-es mikor végig olvastam a 6-os választ.Nem értik meg emberek ami nagyon durva hogy NEM az oltáson múlik az a rohadt nyitás hanem az eset számokon amik mióta oltanak NEM csökkentek sőt.....
Akkor kérdem én miért kell mindig bűnbakot keresni?!Ez olyan kb mint a Sorosozás és Brüsszelezés🤣Egyébként is nyitásról van szó jelenleg úgyhogy nem értem mi a probléma
A minap közöltem, hogy én oltatom magam a sz.ros paír miatt, hogy ne legyek korlátozva, erre megkaptam, hogy vírustagadó Gödényista szemét láda vagyok, mert a papír miatt akarom oltatni magam és nem félek, hogy elkapom a vírust. Hogy merészelem, hogy nem félek a vírustól és jól kiirtom majd a családom, ha elkapom...ok boomer.
Szóval ezt arra írom, hogy van egy bizonyos hangos réteg, ők főleg a direktben rettegtetők, akik csak azt a véleményt fogadják el, ha velük értesz egyett és rettegsz, ha egy minimálisan, egy icipicit is kritikát fogalmazol meg feléjük, akkor családírtó vírustagód leszel...itt tartunk.. :) Ezúton is köszönöm, hogy vagytok rettegők és rettegtető száktásak. :) Illetve, ha valaki megtudja válaszolni, azt megköszönöm, hogy mi a különbség a vírus rettegő és rettegtető tábor és a tényleges vírustagadók között, mondjuk semmi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!