Miért van az hogy emberek nagy része a korlátozásokat is eltörölné, de közben meg nem akarja beoltani magát?
Mert jó lenne tudni,hogy a covid az a média által akkora mint amekkora vagy egy olyan betegség,amihez ilyen szigorú korlátozások kellenk. Màr csak azért is mert pl svédeknél tavasszal semmi sem volt(most is jóval lazább korlátozàsok vannak mint nálunk)és ott is kb annyian haltak meg mint itt. Itt,ahol március óta korlátozásokkal èlünk.
A vakcina pedig megint egy olyan dolog,hogy a veszèlyeztetett csoportokon kívül kb értelme sincs beadni(nyilván vannak itt is kivételek)
Nem tudom miért tesz mindenki úgy,mintha eddig 1 vírus sem létezett volna és ezért meg kell a világnak állnia.
Ja és én nem a korlátozások ellen vagyok(7es vagyok)
Mindig is betartottam a szabályokat mert olyan betegségről beszélünk,ami egyes embereknél halállal járhat. Én egyszerűen össze vagyok zavarodva az intézkedéseket nézve. Amerikában a tüntetések,határok tárva-nyitva,húzd meg-ereszd el játék az emberekkel szemben. A vakcinák beszerzése az unió részéről borzasztó lassú,ez se azt mutatja,hogy olyan sürgős lenne. Na szóval ez csak pár dolog az ellentmondások közül.
Azért mert ez a legnépszerűbb lépés.
Miért van az,hogy az emberek nagy része a legjobb megoldás helyett olyanokat favorizál amelyek csak gondot és problémákat okoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!