Miért ajvékolnak a balos tanárok az iskolanyitás miatt? Pfizerrel vannak oltva mit akarnak még? A bolti dolgozók semmit se kapnak és több emberrel találkoznak mégse sivalkodnak.
Azért ne álltalánosítsunk. Mind2 oldalnak meg vannak a maga barmai
"Mert a jobboldal mindig, mindent jobban tud..."
ezért hívják jobboldalnak
a baloldalon pedig a kétbalkezes balfékek elbaltáznak mindent
Most akkor aki fél a vírustól, az fideszes, aki meg vírusellenes az ellenzéki? Nem is tudtam, hogy ez így működik. Amúgy ez már százszor el lett magyarázva, nézz utána.
Én magam nem vagyok sem fideszes, sem tanár, de sivalkodok az iskolanyitás ellen. 200 fős iskolába jár a gyerekem, ahol van 2 db mosdó. Kb 100-an ebédelnek 15 perc alatt, és 30-an ülnek egy terembe összezárva. Tanóra alatt nem kötelező a maszk. Gyerek nincs beoltva, simán hazahozza.
#17/17
Követelték a vakcinát, hogy nyithassanak. Megkapják a leghatásosabb vakcinát soron kívül, most meg a home office-t követelik, mert a nyitás veszélyes... Nevetséges.
Látom elért titeket a kormány célja, hogy a tanárokra ugorjatok...ugye ezért is lett engedve hirtelen a soronkívüli oltásuk.
Amúgy kevés szó esik az igaziságról, maguk miatt és a diákok miatt kérik. Ugye ne felejtsük a legfiatalabb koronavírusos áldozatok 14 éves és egy pár hónapos gyerek volt... A korházakban sok-sok gyerek van most aki szintén koronavírusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!