Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenkinél gond nélkül megy...

Mindenkinél gond nélkül megy a "kuruc. Info"?

Figyelt kérdés

Nálam az utóbbi hetekben is problémamentesen működött az oldal. Nem lassú, nem akadozik, naprakész!

hm... érdekes... javítsatok ki, ha tévedek, de mintha Orbán olyasmit mondta volna, hogy fellépnek a kuruc.info ellen, és beszüntetik, vagy félrehallottam valamit? xD

Fél év alatt még semmire sem jutottak ebben az ügyben sem, ez kínos... xD

2010. aug. 21. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
amúgy nem tudom nekem azonnal bejön :/
2010. aug. 21. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:

kb. lesz@rom, h mi van a kurucinfóval, ha valahogy töröltetik a jelenlegit, akkor úgyis valamilyen úton-módon újraélesztik, aki pedig olyan buta, h egy ilyen oldal az igényszintje, az úgyis talál magának hasonlót.

És nem, nem az a problémám vele, h "túl Magyar"....inkább pont az, h az idióta nyugati szélsőjobbos szubkultúra másolás nekem túlzottan MagyarTALAN.

2010. aug. 21. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Nesze nektek, hajrámagyarok...

[link]

2010. aug. 22. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
23%
Aki azonosulni tud azzal a szennylappal az csak egy primitiv, idiota, frusztralt, onbizalomhiannyal kuzdo tetves ember lehet!
2010. aug. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!