Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók tudják mit...

A fidesz szavazók tudják mit jelent valójában az illiberális demokrácia?

Figyelt kérdés

Orbán kiépítette ezt a rendszert és szerintem átverte a szavazóit. Azt látom a fideszesek többnyire azt gondolják ezt azt jelenti nem liberális, ha jól emlékszem Orbán is így mutatta be. Ugyanakkor a fideszesek fejében a liberális az az aki melegek, menekültek pártján áll így (részben joggal) gondolják azt hogy az illiberális demokrácia nem olyan rossz. Közben nem is ezt jelenti a valóságban, hanem azt hogy egy párt kezében van minden (többé kevésbé demokratikusan).

Hogy sikerült Orbánnak ennyire átverni a legtöbb embert és mi lehet annak az oka, hogy még 11 év után is csak rá hajlandók szavazni? Hogy tudott ennyire hatni a propaganda?

2021. ápr. 11. 22:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gyengén trollkodsz pubi
2021. ápr. 12. 02:47
 32/47 anonim ***** válasza:
25%

ülsz a multinál a dresskódnak megfelelően, ügyes kis irodai majomként végzed a betanított munkádat, közben meg állsz kétségbeesetten az obiban, mert fogalmad sincs, hogy mi a különbség az estrich és a szárazbeton között, mert ez neked diplomásnak magas, ezt csak agyatlan kőművesek tudják akik tudniillik értéktelenek

úgyhogy szépen kifizeted a padlódért azt az összeget, amiért neked 2 hónapot kell üldögélni a forgósszékedben ügyesen végezni az SSC-s helpdeskes munkádat, amit csak diplomával lehet ez köztudott

dörmögsz egyet az orrod alatt, bizony ez is az ÓRRbáán hibája, hát hogy járja ez, hogy itt ez a koszos munkás ennyit keres, mikor én vagyok itt a DIPLOMÁS

hát el lehetne magyarázni itt ennek az embernek az általános relativitáselméletet? kötve hiszem! nem mintha én egy fingot is tudnék róla, de szerencsére nekem diplomám van róla, hogy értelmes ember vagyok, nagyvállalati forgósszékes fontos megbecsült ember.

nem egy holmi koszos fizikai munkás

és nem az sem érdekel, hogy a kőműves az csak kiadja és ellenőrzi a munkát, nekem ez a kép nem tetszik

a 16 éves segédjének is kőműves papírja van! 10 ezer ft/nap! hehe! ugye hogy nem éri meg!

hagyjál már kisfiam, most nincs pénzem, hogy 22 évesen elmenjél bulizni, mert tudod orbánviktor

igen tudom, hogy az első a tanulás, lehetőleg legyél is egyetemista 30 éves korodig, különben hogy lesz neked is forgósszéked egy nagyvállalatnál?!

2021. ápr. 12. 02:51
 33/47 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk én amíg itt ugattál több, mint 300$ profitot csináltam, itthon ülve, "proliként".

Azt látom, hogy utálod az életet, mert egy szakmunkásra futotta csak, de ne vetítsd rám kérlek... Ne utáld az értelmiségit azért, mert neked nem jut más, csak kosz, és a lenézés.

2021. ápr. 12. 04:01
 34/47 anonim ***** válasza:
49%

persze... nyilván egy hozzád hasonló büfészakos proli majd 300 dollár "profitot" csinál

a profit a mérleg után derül ki te nyomorék, tudnád ha legalább kőműves lennél

2021. ápr. 12. 04:24
 35/47 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudják mit jelent, hisz nem értelmes, és okos emberek, pontosan ezért fideszesek.

Ezért is nyelik be a fidesz propagandát is, ami mögé látni nem kell sok ész, de nekik még annyi sincs.

Na meg ezért is ismételgetik szélbalos komcsikként, hogy ők aztán jobboldaliak. Ezt szolgálja ki A PÁRT, ami a rákosi/kádár rendszer hibrid visszaállításán dolgozik, jobboldaliként (meg homo ellenesként RSZ metrón közlekedve) hirdeti magát.

2021. ápr. 12. 07:53
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
és ezt ti fogjátok megakadályozni az apró antal unokájával, a donáth feri unokájával
2021. ápr. 12. 08:43
 37/47 anonim ***** válasza:
80%

Ez az illiberális baromság Orbán beteg elméjének a terméke!

Nincs ideológiai alapja - a hazugságon és a lopáson kívül!

Orbán anno így definiálta: minden illiberális, ami nem liberális!

Égő, ugye?!

Mindenki hülye, aki nem normális...

És ez erre akarja építeni egy ország jövőjét!

2021. ápr. 12. 09:43
 38/47 anonim válasza:
2-ig nem tudnak elszámolni
2021. ápr. 14. 13:39
 39/47 anonim ***** válasza:

33 "Ne utáld az értelmiségit azért, mert neked nem jut más, csak kosz, és a lenézés."

Hazudsz prosztó fidióta!

2021. ápr. 14. 16:55
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
pont hogy DK-s az ürge
2021. ápr. 14. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!