Az embereken az utcán úgy általában miért nincs maszk?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 08:00
11/25 anonim válasza:
Mert azt gondolják, hogy Janik lehetnek, ha már be vannak oltva. Meg, hogy védekezzen a másik, a másik, a másik....
12/25 anonim válasza:
11.
Mi ellen kellene védekezni a nyílt utcán szerinted?
13/25 anonim válasza:
Abba a náthába halt már bele egészséges fiatal is ;)
14/25 anonim válasza:
Mert értelmetlen az utcai maszkhordás, csak a rettegők megnyugtatására jó.
15/25 anonim válasza:
Mért kéne, hogy bárkin is maszk legyen? Különösen az utcán.
16/25 anonim válasza:
Mert tudják, hogy nincs veszély ami ellen maszkot kellene hordani.
17/25 anonim válasza:
"Mert egy nátha ellen fölösleges."
Ez nem olyan mint egy nátha. Ha létezne koronavírus akkor is olyan gyönge lenne mint a harmat. Csak mint egy tüsszentés, nem egy egész nátha.
18/25 anonim válasza:
Ez a nem létező nátha igencsak sok embert juttat kórházba. Komolyan. Van még olyan aki tagadja a vírust? Na az ilyet kötelezném arra hogy dolgozzon az intenzíven védő felszerelés nélkül.
Apám amiatt volt kórházban 10 napig. Anyukám meg egy hétig lázasan feküdt az ágyban.
19/25 anonim válasza:
Mert látták, hogy eddig sem hordtuk influenzaszezonban mégis túléltük.
20/25 anonim válasza:
Mert a nyílt utcán sokkal kisebb veszélyfaktort jelent a vírus, mint a sokak által kedvelt nagycsaládos hétvégi program, az Auchan / IKEA bevásárlás zárt térben. Ráadásul a számok minimális javuló tendenciát mutatnak csak, azokat sem amiatt, mert én levettem az utcán a maszkot és 2 km-es sétám alatt elmentem 3 ember mellett, tőlük is 10 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!