Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország szegény országnak...

Magyarország szegény országnak számít?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék politizálni, nem is érdekel annyira, nekem a lényeg az, amit látok / érzek. És én azt érzem, hogy semmi lehetőség nincs az átlagembernek hogy boldog, gondtalan életet éljenek. Úgy értem, vagy egyetemre megy az ember, és akkor van esélye átlagos vagy annál jobb életet élni, vagy marad a minimál bér, esetleg a meleg vízre való. Nyilván nem éhezünk mint Afrikában, de ez lenne a normális? Vagy gondoljunk arra, hogy az utakon lévő autók közül hányat vásároltak a "felhasználók" újonnan szalonból, és hányat használtan németországból ( vagy innen onnan).

Lehet én tévedek, és inkább a német,svájci,luxemburgi életszínvonal a kirívóan magas, és mindenhol máshol az van mint itt, de ha nem akkor nekem van igazam és tényleg szegénységben élünk?

2021. ápr. 9. 21:54
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
jó azt aláírom, hogy pl Ukrajnában sokkal rosszabb a helyzet, az 50 eurós minimál bérükkel, meg afrikához képest, de Európában élünk, ide kell hasonlítani az unióhoz, és itt igencsak utolsók vagyunk, Románia már lehagyott minket, a csehek is, talán a szlovákokkal még egy ligában vagyunk, de a szerbeket pl azért nem mondanám mivel nem eu tagállam, így ők nem kapnak támogatásokat, kíváncsi lennék azért Magyarországgal mi lenne, ha semmi külföldi támogatást nem kapnánk, meg nem építkeznének ide a külföldi multik ...
2021. ápr. 10. 12:34
 22/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Ebben az esetben érdemesebb a szomszédainkhoz hasonlítani magunkat, de attól még nem leszünk szegények, csak másokhoz képest jobban vagy rosszabbul állunk:

[link]

2021. ápr. 10. 13:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!