Miért nincs egyetértés és összefogás hungaristák és nemzeti-radikálisok közt?
ma 13:42
Miért kell olyanokat éltetni akik megszállták hazánkat?
ma 14:41
Igen ez így van de ez akkor se mentség.Ha jól gondolom te hungarista vagy ha igen akkor egy cél lebegjen a szemünk előtt:A Kárpát-medence újraegyesítése magyar fennhatóság alatt.
"Miért kell olyanokat éltetni akik megszállták hazánkat?"
Előszőris semmit sem "kell", de van rá egy elképesztően egyszerű válasz. Te háborúban állsz X-el. Az Y is háborúban áll azzal az X-el. De neked egy olyan kormányod van, aki azt mondja, hogy bontsuk fel a szövetséget az Y-al és engedjük be az országba az X-et. Erre az Y azt reagállja, hogy bevonul az országba, megbuktatja a kormányt és feláll egy olyan új kormány, amelyik folytatná a harcot az X-el. Ha éppen az X-ről tuduk, hogy az ő háza táján divat rabolni, erőszakolni, lopni, kedve szerint lelőni bárkit akiről épp úgy gondolja, akkor nem biztos, hogy jó ötlet volna beengedni őket az országba önként és dalolva. Abban az esetben, hogyha nem szeretnéd azt, hogy ezek a barbárok a földedet tapossák, lehet hogy épp jó ötletnek tartanád azt is, hogy egy olyan hadsereg állomásoztasson csapatokat itt, akik 1. ütőképes 2. harcolni fognak az X ellen.
"Én nem vagyok hungarista, csak objektíven szemlélem a történelmet, nem a kommunista-kapitalista szövetséges oldalról."
Én nem vagyok rasszista, de utálom az összes négert, cigányt stb.
Én ateista vagyok, e pap leszek az krva isten! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!