Orbán szerint a brit mutánst korlátozásokkal nem lehet megállítani akkor mi értelme van a korlátozásoknak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 11:46
1/9 anonim válasza:
Korlátozásokkal mindig is max. lassítani lehetett a járványt.
2/9 anonim válasza:
Akkor találjon ki jobbat, hogy elmondhassa, hogy "egyedül én, az egész világon én találtam ki, hogy mi a legjobb megoldás".
4/9 anonim válasza:
Sok, nagyon sok értelme van. Időt lehet nyerni, hogy minnél kevesebben kapják el és minnél lasabban fertőződjenek a nyájimmunitás eléréséig.
Szomorú hír:
Szóval ezért van nagyon sok értelme a korlátozásoknak.
5/9 anonim válasza:
Konkrétan semmi. Annyi, hogy még fertözöbb mutánsok alakulnak ki, mert a vírus utat keres, hogy terjedhessen.
6/9 anonim válasza:
Sokféle ember sokféle dolgot mond. Figyelni a hozzáértő, értelmes, következetes és a cselekvéssel összhangban lévő beszédre érdemes. Ellenkező esetben magunkra vessünk, ha rosszul járunk.
7/9 anonim válasza:
Jelenleg az csak egy hipotézis, hogy a korlátozó "intézkedések miatt kevesebben kapják ela kornát". Ezt nem sikerült senkinek bizonyítania, azokban az országokban is, ahol már félevé lockdown van, ott is néha felmnnek a számok, néha le. Belgiumban már jogerös bírósági döntés mondta ki, hogy nem bizonyítható se a számok alapján, se semilyen orvosis zempont alapján, hogy a korlátozások akármekkora mértékben kihata´ssal lettek volna a coronavírus terjedésére, a belga kormánynak még 3 hete van, hogy visszavonjon minden korlátozást.
8/9 anonim válasza:
Általános iskola 7. osztály, szövegértés: attól még, hogy megállítani nem lehet, nem jelenti azt, hogy a korlátozásoknak nincsen (lassító) hatása.
9/9 anonim válasza:
A korlatozasok elnyijtjak a jarvanyt, hogy maradjon valami kapacitas az EÜ-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!