Mi értelme annak, hogy az emberek jelentős része trükkökkel kijátszák a kijárási korlátozásokat és járványügyi szabályokat?
"Hirtelen sokszorosára nőtt a leigazolt sportolók, hogy mehessenek konditerembe."
Várom a számokat!
Édesem, naponta sok száz ember hal meg a kórházakban. Levegőért könyörögnek kzben. Te meg itten patkánykodsz?
Értelmet keresel, te utolsó tróger?
6-os! 😂😂😂
Te egész életedben sírva, éhezve ülsz egy híd alatt,mert millióknak nincs mit enni, nincs lakásuk, meghalnak ilyen olyan okból?
Az embereknek már elege van a korlátozásokból.
Plusz nem értem, hogy az hogy lemegyek teniszezni 1 emberrel miben veszélyeztet bárkit.
Így én is kiváltottam a versenyzőit, mert nem akarok 5 hónapig otthon ülni sport nélkül, pedig vagy 10 éve nem versenyzek.
Egyéni vállalkozóként meg miért ne írjak magamnak papírt?
Megtehetem, meg is fogom.
Atestem a fertőzésen, az oltást nagyszüleim már megkapták (2.ikat is) úgyhogy nincs miért aggódnom.
Szabályt meg nem szegek, ha 10 milliós büntetés fog érte járni akkor nem megyek. :D
De szerencsére egy önkényes gyerekes igazsagoszto miatt gyakorikerdeseken nem fogjak megvaltoztatni a rendeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!