Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4 millióan regisztráltak az...

4 millióan regisztráltak az oltásra, csak minden második magyar felnőtt. Aki nem regisztrált az miért nem regisztrált ?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 08:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
13: Milyen nyájimmunitásról beszélsz? A beoltottak is éppúgy elkapják meg továbbadják a betegséget.
2021. ápr. 9. 09:42
 32/41 anonim ***** válasza:
2%

#29 de gyúcsány úh aszonta az oltásellenes A L K A L M A T L A N baódallal hogy nemkő én meg apró párti vagyook!!!

(És figyeljük meg a háttérben húzódó Soros szálat is!)

#31 a nagyvezír monta hogy nyálimunitás!!!! A nagyvezír szava szent!!!!

2021. ápr. 9. 09:47
 33/41 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván azért, mert nem szeretném beoltatni magam.

Kisbabát várok, és bár a kormány engedi a vakcinát, igazából nem is tagadják a gyártók, hogy nem zárultak még le a várandósokkal végzett tesztek, nem véletlen, hogy eddig nem is ajánlották nekik az oltást.

Mellesleg, bár nem vagyok sem oltásellenes, sem vírus tagadó, az is tény, hogy a vakcinákat évekig szokás tesztelni a hosszú távú mellékhatások kiküszöbölésére, ez itt nyilván nem történt meg.

Én pedig fiatal, egészséges nőként, aki még egy megfázást is max. 3 évente kap el, nem tartom olyan kockázati csoportba tartozónak magam, hogy feltétlenül oltassak. Úgyis itthon vagyok már táppénzen, nem igazán járok sehova, ha egy év alatt úgy nem kaptam el a vírust, hogy két busszal mentem be dolgozni és kettővel jöttem haza napi szinten, akkor nem hiszem, hogy most sokkal nagyobb esélye van. Lehet, hogy már rég túl vagyok rajta.

A családban és közeli baráti körben amúgy senki nem kapta el - tünetekkel legalábbis -, senkit nem ismerek, aki meghalt volna koronvírusban. Ami nem azt jelenti, hogy nincs ilyen, csakhogy azért akkora dráma sincs, mint előadják.

Egyébként, szerintem ahogy másnak joga van abortuszra menni, cigarettázni és nem beoltatni magát influenza ellen, úgy nekem is jogom van azt mondani, hogy nem kérem a koronavírus-oltást, és lesz*rom, ki mit gondol.

2021. ápr. 9. 10:18
 34/41 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem akarják magukat beoltatni. Az oltás önkéntes, a saját felelősséged vállalni a mellékhatásait is, mivel ezért még a gyártó sem vállal felelősséget. Innentől kezdve nincs mit magyarázni, inkább azt lenne értelmesebb megkérdezni, hogy aki beoltatja magát, az minek teszi? Megmondták, hogy nem véd a vírustól a vakcina, továbbra is elkaphatod és fertőzhetsz is. Az meg, hogy nem lesz súlyosabb tüneted, ha beadatod szintén csak spekuláció. Az is lehet, hogy belehalsz a vakcina mellékhatásaiba, mert erre is van példa szép számmal. Ez az egész olyan, mint egy szerencsejáték. Hagy döntse már el mindenki saját maga, hogy a saját tétjeit mire teszi fel. Tudtommal nem kötelező oltatni még mindig.
2021. ápr. 9. 12:10
 35/41 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül jó lenne egészséges fiatalként így végezni a kényszeroltás miatt: [link]
2021. ápr. 9. 17:33
 36/41 anonim ***** válasza:
87%

1. Rühellem, ha zsarolnak.

2. Ha olyan k'rva fontosnak tartják az oltást, tegyék kötelezővé.

3. Felesleges regisztrációval szarakodni. Buszokkal két hét alatt végig lehetett volna oltani az egész országot, ha bármi is működne ezen a lepratelepen.

4. Egyik oltás sem tesztelt, és bevallottan nem is védenek semmitől.

5. Ez az egész picsogás nem érdekel.

Finoman, nőiesen érdeklődöm: mi a retkes k'rva isten f'száért kell úgy csinálni, mintha a világ összes humanoidja garantáltan elkapná ezt az egy százalékos mortalitású vírust ÉS garantáltan bele is döglene?! Ha ennyire aggódtok az emberiség sorsa iránt, menjetek Afrikába TBC-vakcinát osztani, számoljátok fel a gyerekmunkát Ázsiában, mentsétek meg az esőerdőket; esetleg tegyetek valamit az ellen, hogy jelenleg 3 milliárd Földlakónak, tehát a teljes lakosság közel felének nincs lehetősége rendszeresen kezet mosni sem.

2021. ápr. 9. 18:00
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Azért a valóságban szerencsére nem mindenki ilyen hülye mint az itteniek ez megnyugtat, épp most jöttem haza és egyre többen és többen mondják az oltatlanoknak is, hogy adassák be pl. állok sorban a Sparban ott győzködtek ketten egy "okos" úriembert, aki ezt a süketelést nyomta mint az itteniek. pár hónapja még mindenki az oltás ellen volt ismeretségi körömben is ma meg már a kétharmada vagy megkapta vagy regisztrált.
2021. ápr. 9. 19:23
 38/41 anonim ***** válasza:
95%
37.Honnan tudod ,hogy jól döntöttél-e?
2021. ápr. 9. 19:33
 39/41 anonim ***** válasza:
95%

37.

Igazi konstruktív válasz:D

2021. ápr. 9. 20:57
 40/41 anonim ***** válasza:
80%

A 37 es válaszoló sem tudja, olyan titkok vannak emögött is mint anno más dolgoknál aztán 40 év múlva talán egy haldokló tudós elmondja az igazságot de addigra már mind megdöglött aki benne volt ezekben, nem fogják az egyszerű polgárnak mondani mi is van most valójában.

Ami meg az oltást illeti, oltassa magát aki akarja én pont lesz’rom az EB-t, meg ezeket, amúgyis egy csomó pénz el megy erre is a tömeg meg tapsol, a korház fala meg esik le.

Szóval ezzel nem tud fenyegetni, ahogy azzal sem hogy 300 halott-ból van 2 fiatal.

Nem vagyok sem öreg sem elhízott így jók az esélyek ha meg megyek valahova inkább megyek a covid osztályra es elkapom az eredeti nyavaját mint hogy fecskendezzem magam a 3 nagyhatalom szarjával és bele is sz’rok vissza fele a kukába.

2021. ápr. 9. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!