Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4 millióan regisztráltak az...

4 millióan regisztráltak az oltásra, csak minden második magyar felnőtt. Aki nem regisztrált az miért nem regisztrált ?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 08:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%
Azért mert félek hogy csipet ültet belém a Bill gates meg a soros
2021. ápr. 9. 08:20
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagyok meghagyom az idősebb honfitársaimnak a vakcinát. Amugy senkinek semmi köze hogy lábon kihordom-e vagy oltatom magamat, ha meg megvan a nyáj immunitás akkor meg nem mindegy? Kinek fáj rajtam kívül ha elkapom?
2021. ápr. 9. 08:23
 13/41 anonim ***** válasza:
38%

Ahhoz képest, hogy konteósék még pár hónapja arra verték a f***uk, hogy csak pár százezer birka fog regisztrálni, ahhoz képest ez már hatalmas siker! Nagyjából hatmillió oltott kell, a nyájimmunitáshoz, reálisan ez a szám nyárra meglesz, ha az oltásrettegők "okosságából" indulunk ki ez a négymillió lesz hat-hét is némi odahatással értsd. az oltatlanok korlátozásával, előbb utóbb az oltott ismerősök, családtagok majd szépen meggyőzik őket.

Végül érdemes tudni azt is, hogy sokan vagyunk, akiknek nem is kellett regisztrálni mert hivatalból kaptunk, én is megkaptam márciusban a Modernát pedig nem regisztráltam, csak olyan területen dolgozom, ahol állambácsi intézte, tehát ha négymillió civil regisztrált van még vagyunk néhány százezren, akiket már ettől függetlenül beoltottak.

2021. ápr. 9. 08:28
 14/41 anonim ***** válasza:
65%

Mert egy átverés.

A napi 200 betegből páran fiatalok csak, mégis úgy állítják be, mintha isten tudja mi lenne.

Kb nulla az esélye, hogy bármi bajom legyen.

Több millió fiatalból meghal naponta kettő a Covid miatt, hűha.

2021. ápr. 9. 08:30
 15/41 anonim ***** válasza:
36%
Főni ma mondta a rádióban, hogy a labdarúgó Eb-re lehet menni védettségi igazolással.
2021. ápr. 9. 08:36
 16/41 anonim ***** válasza:
68%

Miért oltassam be magam, ha:

- Teljesen egészséges, versenysportoló 30 éves fiatal vagyok

- A családomban a testvérem, akinek sikerült elkapni, az csak antitest teszttel jött rá, hogy átment rajta a covid

- Édesanyám, aki a testvéremmel egy háztartásban él, a testvérem barátja, aki a testvéremmel egy ágyban alszanak nem tudta elkapni ezt a halálos kórt

- Én, aki a kezdetektől szarok az egészbe; tömegközlekedéssel járok napi szinten Budapesten; csak ott hordok maszkot szerető kedvességből, ahol nagyon muszáj; amíg lehetett utaztam tavaly külföldre; bulizni/házibulizni járok; napi szinten edzőterembe járok; heti néhány alkalommal személyesen is bejárok dolgozni; utcán kajálok; nem kaptam el szintén antitest teszttel igazolva ezt a komoly vírust.

- ha valami csoda történne, és elkapnám a Covid-ot, 99,9999%, hogy nem kerülnék kórházba 99,99999999% hogy nem halnék bele. És 95%, hogy semmilyen tünetem nem lenne.

Ezzel szemben belém akarnak kényszeríteni egy vakcinát, ami:

- a hosszútávú (éveken, generációkon átnyúló hatások ismeretlenek)

- 65-95% védenek a komolyabb megbetegedés ellen, tehát az alap immunitásom nem javulna

- ha nincs szerencsém vérrögöt kapok tőle

- ha nem az EMA által jóváhagyott cuccot lövik belém, akkor baszhatom az EU-n belüli utazást, hiába engedtem a kényszernek

- a következő évad vakcinaálló mutánsával szemben nem leszek védett

- akik eddig nem Pfizert kaptak, azok az ismerőseim szinte mind romra kerültek a vakcina után COVID jellegű tünetekkel, akkor meg inkább átestek tünetmentesen a dolgon

- állítólag te védett leszek, engem nem érdekel a COVID, akkor mit fáj neked, ha elkapom?

- 3-6 havonta oltathatnám újra magam

- alá kellene írnom a nyilatkozatot, hogy saját akaratomból oltatok, ami nincs így, mert kényszer hatására történne a dolog

2021. ápr. 9. 08:40
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Kásler úr javaslatát megfontolva betartom az egészségem érdekében a Tizparancsolatot. Isten kezében az életem, ha vannak tervei velem, nem ől meg a vírus.
2021. ápr. 9. 08:43
 18/41 anonim ***** válasza:
77%

08 40

Mentem a hozzászólásod:D

Nagy vagy, nekem nem volt kedvem ennyit írni, de kb ugyan így látom.

2021. ápr. 9. 08:43
 19/41 anonim ***** válasza:
25%

16! Röviden és tömören: félsz az oltástól. Kár a rizsa.

Csak azon szoktam mindig röhögni, hogy lehet valaki olyan idióta, hogy nem fél az oltásnál veszélyesebb vírustól, de fosik az oltástól. Nagyon egyszerű logika, ha tünetmentesen kihordod a covidot, akkor az oltás még annyira sem viselne meg, csak ugye ezt ha végig gondolod rájössz, hogy félsz, azt meg nem akartod beismerni, így megideologizálod.

2021. ápr. 9. 08:45
 20/41 anonim válasza:
74%
Több oka lehet. Az enyém például az, hogy nem rég költöztem haza külföldről, és bár a címem már regisztrálva van, de a TAJ kártyám még nem készült el, szóval jelenleg nem tudok regisztrálni és egyik országban se vagyok biztosítva (elég nagy szívás, különösen ilyen időkben)
2021. ápr. 9. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!