4 millióan regisztráltak az oltásra, csak minden második magyar felnőtt. Aki nem regisztrált az miért nem regisztrált ?
Mert nem tudják értelmesen megoldani. Nem szeretném az adataimat a kormánynak megadni, nem akarok a hülye orvossal telefonálgatni, nem akarok sorban állni, és úgy alapvetően szeretnék minden egészségüggyel kapcsolatos intézményt nagy ívben elkerülni, mert azoknál undorítóbb és depresszívebb hely alig létezik.
A kedves kormány legyen szíves a munkahelyeket bevonni. A cégek az állományuknak megfelelő mennyiséget kikérik, az kijön, az üzemorvos beolt mindenkit, és nem kell rohangálni, meg bürokráciálkodálkodálodálkodáskoskodni, és meg van oldva. Egyelőre még ott se tartunk, hogy az oltás napjára fizetett szabadság járjon, miközben 6-8 beteget helyettesítünk nap mint nap. Az oké, hogy a munkanélkülieket beoltják, akik egyáltalán el tudnak menni, de velünk mi lesz? Egyelőre érzelmi zsaroláson kívül semmi nem történik annak érdekében, hogy azt is be lehessen oltani, aki dolgozik.
#16 vagyok, azt kihagytam, hogy az oltás sem véd sem a megfertőződéstől, sem a fertőzés továbbadásától, szóval nagyjából ugyanott vagyok oltás nélkül, mint oltással, csak oltással egy rakat kockázatot behúzok.
Egyébként mitől félnék?
Rendszeres véradó vagyok, szóval nem félek attól, hogy megszúrnak.
Ha úgy ítélném meg, hogy az oltás hasznossága, és a lehetséges kockázatai az ESETEMben az oltás felé billentenék a mérleget azonnal beadatnám.
Sőt, nagymamám esetén, aki veszélyeztetett korcsoportba tartozik, és Pfizert kapott, továbbá mindenkinél, aki retteg a COVID-tól kifejezetten üdvözlöm az oltást.
Ha Ebola járvány lenne, és lenne egy ilyen hatékonyságú oltás, és is azonnal adatnám be, sőt korrumpálnék mindenkit, hogy mielőbb megkapjam a vakcinát, de ESETEMben a COVID nincs azon a szinten, hogy önként beadassak magamnak egy ismeretlen hosszútávú hatású oltást.
Ez nem félelem, hanem költség/haszon elemzés. Ez a szerencsétlen is elmondja, hogy 2 napig milyen ótvarul volt az AZN után: [link]
Inkább választom a tünetmentes átesést, mint 1-2 nap masszív szopást.
Én is csak azért regisztráltam hogy a korlátozások alól kikerüljek.
Amúgy nem oltatnám be magam, influenza ellen se oltatok soha, ilyen teszteletlen vakcinát pedig főleg nem adatnék be.
De hát nem kötelező de mégis...
"Én is csak azért regisztráltam hogy a korlátozások alól kikerüljek."
Gratulálok hozzá.
29.
Itt a vicces te vagy, aki már huszonnyolcadjára írja le a nem tudom hányadik kérdés alá a vergődését.
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!