18 évesen teljesen tudatlanul kire és hogy szavazzak?
16, azért mert te így mész, attól nem kell erre buzdítani a kérdezőt. ;)
Kérdező, az biztos, hogy ezt egyik pillanatról a másikra ne döntsd el. Én amit először tennék, az az, hogy leülnék a szüleimmel beszélni - ha jó a viszonyunk, és persze nem csak annyit tud mondani, hogy "mert az xy szar".
Ezután végig gondolnám, hogy nekem mi fontos ebben az országban? Milyen eszméket szeretnék, milyen rendszerben tudnám elképzelni az életem? Utána keresnék rá a pártokra, ki mit tesz, mit ígér (fontos, hogy a mit tesz, és a mit ígér sajnos nem mindig ugyanaz), tetszik a kiállásuk? Keress pro és kontra érveket, akár itt gyakorin is, olvass minden oldal portáljáról akár facebookon, nézz interjúkat, felméréseket youtube-on. Még van időd ezekhez.
Kedves kérdező.
Jobb ha nem mást kérsz meg arra hogy helyetted döntsön.
Ha a Fideszeseket kérdezed a kormányt az egekig magasztalják az ellenzéket le hordják.
Ha az ellenzéki szavazókat ők meg pont fordítva.
Én meg az a réteg vagyok aki ugyan nem imádja a kormányt és sok rosszat lát benne, de még mindig jobbnak tartja mint ezt az "ellenzéket". Az a baj hogy itt is az megy mint Amerikában hogy "bárki jobb" lenne mint most. Aztán majd megszívjuk egy "Biden-el" aki még jobban el csesz mindent.
Ha gondolod priviben is beszélgethetünk.
Meg tudom ajánlani egy YT csatornát ami az ideológiákról beszél pártatlanul.
Az MKKP egy poén párt. Az a lényege hogy szórakoztasson.
#18 nálad ez a társalgási stílus?
Ez teszi érthetővé, miért tartunk ott, ahol tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!