Szerintetek Gulyás Gergely valamit titkol?
Figyelt kérdés
Az Operatív törzs mai adásában nagyon idegesnek tűnt mintha valami nem lenne oké.Lehet hogy valamit titkolnak2021. ápr. 8. 13:03
2/14 A Cenz Ura válasza:
Ma is elvesztette X milliárd a közpénzjellegét
3/14 anonim válasza:
Én már régebb óta észrevettem hogy idegeskedik állandóan. Volt olyan operatív törzs felvétel ahol folyt róla az izzadtság, mintha szaunában lett volna.
4/14 anonim válasza:
Kezdetben - évekkel ezelőtt - még elpirult amikor hazudnia kellett. Azóta belenőtt a szerepébe.
6/14 anonim válasza:
Titokban Piréz ? Esteleg a békaemberekkel is tartja a kapcsolatot ???
7/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy titkol valamit hogy a kormány titokban döntött pl. az iskolanyitással kapcsolatban és mégsem azt állítják az embereknek ahogyan valójában döntöttek
2021. ápr. 8. 14:14
8/14 anonim válasza:
Ebbe nem kellene beleizzadnia, mert akár egy délután is történhetnek olyan dolgok, hogy a holnap reggeli igehirdetésen már teljesen más lesz a prédikáció szövege.
9/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon koncentrálnia kell, hogy értelmesen tudjon beszélni, ne szólja el magát, meg ne mondjon olyanokat, hogy az elhunytak között nincsenek halottak.
10/14 anonim válasza:
"Azt, hogy homár."
Azt rég tudja mindenki csak rá kell nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!