Dr. Gulyás Gergely Mihály Miniszterelnökséget Vezető Miniszter Úr miért ilyen cinikus?
"Most, hogy végre a tanárok is kapnak oltást, Gulyás azért beleszállt a PDSZ-be"
"...a szakszervezet a kérésének teljesítése után is a kormányt szidalmazza és a tanárokat próbálja – egyébként sikertelenül – az iskolák több mint három hét múlva esedékes nyitása ellen hangolni."
Nem tanul: naponta pofázik egy csomó értelmetlensége, össze-visszaságot, érzelemmentes pofájából ró le az ellenszenv a zemberek felé, és itt jelenik meg, hogy a másik jómadár (Szíjgyártó) példájából nem tanul.
Fura, hogy valaki(k) ennyire magabiztosan érzik magukat, mert, hisz védve vannak mindentől egy dolgot kivéve...
A lelkiismeretüktől.
Tudod mi az a cinizmus? Úgy tűnik nem.
Gulyás Gergelyt én a magam részéről csodálom, amikor a legnehezebb kerdésekre is gyorsan, frappánsan és higgadtan tud felelni. Szeretnék én tudni vitákban így érvelni, ahogy ő. Nem baj az, ha valaki tárgyilagosan, érzelem mentesen képvisel egy álláspontot. A logikára épít és nem a személyeskedésre.
"Tudod mi az a cinizmus? "
Tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!