Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán eme kis cinikus megjegyz...

Orbán eme kis cinikus megjegyzését hogyan kell értelmezni?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem az jön le, hogy ő lenézi ezeket a dolgokat, túl tudományos, tudományra nincs is szükség. Vagy hogy lehet még ezt az odadobott megjegyzést értelmezni?

2017. máj. 23. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha már ennyire igényesen összevágod a rádióba leadott szösszeneteit, legalább vágd olyan klipp alá, ahol a szájjárása passzol, különben nem hitelesen trollkodsz.
2017. máj. 23. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Naná, hogy lenézi. Mindent lenéz, ami haladó, gyűlöli az értelmiséget, csak a stadion meg szotyi.. minden intézkedéséből süt ez, ha még nem eset volna le.
2017. máj. 23. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogy bunkó, abban nincs semmi új.

Nagyobb baj a beszédével az a pofátlanag, h úgy adja elõ, mintha az õ erdemük volna, h az EU Szegedegt valasztott, holott a Szegedi Egyetem lezerkutatasainak mar a< 1980-as evekben nemzetközi tekintelye volt és azt a fidesznek sem sikerült rongalnia.

2017. máj. 23. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Soros pénzel, hogy ennyi feles időd van?
2017. máj. 23. 21:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Látom, hogy ezt már egy kemény Fidesz-fan sem tudja kimagyarázni, megy az össze-vissza beszélés meg a sorosozás, mint az anyapártban!

Majd ha lesz a Fidesz-oldalon vitakultúra, akkor tudom őket komolyan venni, addig az egész egy vicc.

2017. máj. 23. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért, te tudod, hogy mit jelentenek ezek a kifejezések, amiket felolvasott?

Viccesen utána mondta ezt, mi ezzel a baj?

Ezért akarsz kormányváltást? :D

2017. máj. 23. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy hogy egy idióta. De a népünk még nagyobb hogy hatalmon tartja.
2017. máj. 23. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:

# 6

Mondjuk én pont tudom. De igazából lényegtelen, hogy ő tudja-e, mivel egy miniszterelnöknek nem kell ilyesmit tudnia, más a feladata. Az viszont már problémás, hogy kérkedik a tudományos életben való járatlanságával, mintegy azt sugallva, hogy ezek nem is fontos dolgok.

2017. máj. 24. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a tudományban jártas, miközben nem veszed észre, hogy ezek össze vannak vágva, illetve más szövegkörnyezetből ragadták ki őket? Elég már a trollkodásból, menj vissza a barlangodba.
2017. máj. 24. 09:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy tudományban jártas vagyok :D

Amúgy miért gondolod, hogy ez egy összevágott videó?

2017. máj. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!