Orbán eme kis cinikus megjegyzését hogyan kell értelmezni?
Nekem az jön le, hogy ő lenézi ezeket a dolgokat, túl tudományos, tudományra nincs is szükség. Vagy hogy lehet még ezt az odadobott megjegyzést értelmezni?
Hogy bunkó, abban nincs semmi új.
Nagyobb baj a beszédével az a pofátlanag, h úgy adja elõ, mintha az õ erdemük volna, h az EU Szegedegt valasztott, holott a Szegedi Egyetem lezerkutatasainak mar a< 1980-as evekben nemzetközi tekintelye volt és azt a fidesznek sem sikerült rongalnia.
Látom, hogy ezt már egy kemény Fidesz-fan sem tudja kimagyarázni, megy az össze-vissza beszélés meg a sorosozás, mint az anyapártban!
Majd ha lesz a Fidesz-oldalon vitakultúra, akkor tudom őket komolyan venni, addig az egész egy vicc.
Miért, te tudod, hogy mit jelentenek ezek a kifejezések, amiket felolvasott?
Viccesen utána mondta ezt, mi ezzel a baj?
Ezért akarsz kormányváltást? :D
# 6
Mondjuk én pont tudom. De igazából lényegtelen, hogy ő tudja-e, mivel egy miniszterelnöknek nem kell ilyesmit tudnia, más a feladata. Az viszont már problémás, hogy kérkedik a tudományos életben való járatlanságával, mintegy azt sugallva, hogy ezek nem is fontos dolgok.
Én nem mondtam, hogy tudományban jártas vagyok :D
Amúgy miért gondolod, hogy ez egy összevágott videó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!