Miért cinikus minden politikus?
Figyelt kérdés
Mármint a magyarok mindegyike2010. jún. 13. 21:41
1/23 anonim válasza:
Miért, cinikus minden politikus?
2/23 anonim válasza:
Ismered az összes magyar politikust, és megmérted, mennyire cinikusak, a műszer pedig mindegyiknél az eü. határérték fölötti cinizmust mutatott? Nahát!
(elismerem, kissé cinikus válasz, a kérdés viszont buta kérdés)
3/23 A kérdező kommentje:
első válaszoló szánalmas vagy!
2010. jún. 13. 21:48
4/23 A kérdező kommentje:
a válaszod buta válasz! Mert párthívő vagy!
2010. jún. 13. 21:49
5/23 anonim válasza:
Kérdez, ahogy látom te meg vagy a Nagy Megmondóember. Így, ismertség nélkül is mélységesen tisztellek, már gondolkodom egy szobor állításán is.
Mr. Szánalmas
7/23 anonim válasza:
Kérdező, te szólsz a Nobel-bizottságnak, vagy majd én? Mert szerintem lehet feltaláltad a spanyolviaszt. XD
8/23 A kérdező kommentje:
most komolyan nem érzitek h a kérdésnek van igazságtartalma?
2010. jún. 13. 22:00
9/23 anonim válasza:
"most komolyan nem érzitek h a kérdésnek van igazságtartalma?"
Ugye elküldöd nekem a spanyolviaszod tervdokumentációját? Kíváncsi lennék erre a történelmi léptékű technológiai áttörésre.
10/23 anonim válasza:
Kérdező, komolyan nem érzed, hogy a válaszoknak van igazságtartalma?
Mr. Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!