Nem tartjátok szánalmasnak, hogy a Fidesz most a 2,6
millió oltottal takarózik, és legújabb szövegük, hogy
az ellenzék miatt haltak meg sokan?
Figyelt kérdés
Egyertelmu, ha a Fidesz nem epitette volna le ennyire az egeszsegugyet, nem kuldott volna el ennyi orvost, nem lenne ennyi halott csak. Csak nezzunk korbe a szomszedos orszagokban. Erre mit csinal? Oltasellenesnek nevezi az ellenseget, ahol nem tudok egyetlen politikusrol is, aki a BEVIZSGALT vakcinak kozul ne oltatna be magat?
Kerdem en, van aki ezek után is megszavazná ezt a hazug tarsasagot?
Meg a másik az, hogy ha ennyire baj van (gondolom), akkor miért nem teszik az oltást kötelezővé?
És akkor nincs apelláta, beoltatom magam. De ez, ami most megy, egy huzavona-játék, próbáljuk ki az embereken vagy mi?...
2021. ápr. 8. 11:39
12/20 anonim válasza:
11.
"Meg a másik az, hogy ha ennyire baj van (gondolom), akkor miért nem teszik az oltást kötelezővé?"
Mert nem lehet.
2021. ápr. 8. 11:51
13/20 anonim válasza:
Na 12, ez az!
Akkor engem ne diszkrimináljanak majd, ha nem oltatom be magam!!!
Mert ezt nyomatják, tehát úgy kommunikálják az oltást, mintha egyértelmű lenne, hogy bizony-bizony mindenki be fogja magának adatni (lásd: pedagógusok be lesznek oltva. Mintha kész tény lenne)
2021. ápr. 8. 11:55
14/20 anonim válasza:
Elhiszitek amúgy, hogy odafent jókat röhögnek azon, hogy marakodnak az ország polgárai?
2021. ápr. 8. 11:59
15/20 anonim válasza:
Tehát odafent=kormány
2021. ápr. 8. 11:59
16/20 anonim válasza:
ÉS elhiszitek azt, hogy szerintem rengeteg embernek a kovid-fertőzöttségét igazából a félelem és rettegés és megkülönböztetés és extra bezárás ésatöbbi is súlyosbítja?
2021. ápr. 8. 12:02
17/20 anonim válasza:
Aki nem hülye és emlékszik rá Gyurcsány úr idejébe egy tüdőrákot kis túlzással 5 perc alatt meggyógyítottak kézrátétellel olyan fejlett volt az egészségügy, most meg már még afrikai viszonyoknál is rosszabbak, rohadt Orbán.
2021. ápr. 8. 12:09
18/20 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt a Gyurcsányozást?
2021. ápr. 8. 13:55
19/20 anonim válasza:
Ebben a világban csak két dolog biztos. Az egyik, hogy a világegyetem végtelen, a másik pedig, hogy a fideszes politikusok nem tudnak igazat mondani. Bár az elsőben nem vagyok teljesen biztos. Aki ilyen szöveget bevesz, hogy az ellenzék miatt halnak meg emberek, miközben MINDEN EGYES járványügyi döntést kizárólag a fidesz hozott meg egymagában, valószínűleg menthetetlenül hiszékeny és naív. Amikor ellenzéki vezetésű városok direkt oltópontokat alakítottak ki, hogy azzal is segítsék az oltások lebonyolítását, majd a kormányhivatal emberei azt mondták, hogy ezzel akadályozzák a védekezést, akkor felmerül a kérdés, hogy ki is veszélyezteti igazából a védekezést? Szerintem maga a kormány, méghozzá azzal hogy mindenből politikai ügyet csinál, titkolózik és saját sikertelenségét próbálja óvodás szinten arra az ellenzékre fogni, amelynek a keze gyakorlatilag meg van kötve.
2021. ápr. 11. 23:02
20/20 anonim válasza:
Én fidesz szavazó vagyok. De az nekem is feltűnt hogy annak ellenére hogy a fidesz mondta azt hogy az oltás nem politikai kérdés, ők csináltak belőle a legnagyobb politikát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!