Orbán libernyákozása nem gyerekes és hihetetlen szánalmas? Ő ezzel már nem csak az ellenzéki politikusokat sértegeti hanem az ellenzéki szavazókat. Meddig mehet el egy miniszterelnök?
Ez már a legalja.
Utolsó: melyik politikus fidesznyikezett?
Magyar miniszterelnök sose sértegetett Fidesz szavazókat.
Még Gyurcsány se.
Szerintem is gyerekes. Libsik, libernyákok, aztán hetvenkedik a sorkatonaságával ekkora hassal, hogy micsoda férfi? Mit szóljanak a harcedzett katonák akkor Ukránoknál, vagy akik a balkánon harcoltak?
Az EU _t a trollok punijónak hívják.... ha ennyire rossz mért nem indítanak népszavazást a kilépésről?
"Utolsó: melyik politikus fidesznyikezett?"
(Nem tartozik a kérdéshez, de mindenesetre fura, mikor az addigi egyetlen válaszolót utolsóként nevezed meg. Hozod a libernyákok szellemi színvonalát.)
A kérdező, aki sérelmezi a libernyákozást, fidesznyikezett. A politikusaitok ennél jóval tovább szoktak menni, ők patkányoznak, rémisztő képződményeznek, stb. Na nem mintha bármit számítana.
Mondj egy korábbi miniszterelnököt aki sértegetett Fidesz szavazókat.
Orbán telhesen elvesztette az eszét a hatalom miatt és már nem fogja fel, hogy egy miniszterelnök ilyet nem tehet.
1. Szó nem volt ellenzéki szavazókról.
2. Volt olyan miniszterelnök, aki viperával meg gumilövedékkel sértegette az elenzéki szavazókat.
Nem tartozik a kérdéshez, de mindenesetre fura, mikor az addigi egyetlen válaszolót utolsóként nevezed meg. Hozod a libernyákok szellemi színvonalát"
Aha mostaztán mekkora fogyatékos libernyák vagyok, mert hozzá szoktam hogy az előző válaszolót mindig utolsónak hívom.
Írd ki a neved fideszhívő.
Addig mehet el, ameddig az emberek engedik neki. Fejlettebb országokból már ennél kevesebbért is elüldözték volna, de a magyar ilyen bamba nép.
Egyébként egyáltalán nem hülye, pontosan tudja, mit csinál. Ismeri a szavazóbázisát, akik a leghányadékabb Bayer-cikk láttán is büszkén vigyorognak. A fideszeseknek ez kell, ezt értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!