Lehet-e valamiben segíteni október 3án a Jobbiknak? LENT
még csak 14 éves vagyok...de már 1x-2x ragasztottam plakátot...persze nem egyedül..de most a plakát nemhiszem hogy bejön(de megpróbálom)
Kérlek hogy ne bunkó válaszokta írjatok...
köszi:) 14/L
akkor 14évesen már mehetek cédulákat gyűjteni?
semmi nem lesz belőle..?
mert akkor megyek:)
és köszi(1kivételével)hogy normális válaszokat írtatok:)
ki fognak nevetni az osztálytársaid.
és nem azért mert a jobbiknak akarsz segíteni, hanem mert egy pártkatona akarsz lenni (csúnyán fogalmazva) 14 évesen.
engem 14 évesen teljesen más érdekelt, most meg egyetemistaként rengeteg dolgom van ősszel, mint ilyenekkel szarozni...
utolsónak igaza van xD
Am meg ez a Daemon Hill sztem egy szoci XD bár én nemvok jobbikos se mszps..
de daemon hill mszp-s az tuti xD
"Damon Hill"
ne nagyon foglakozz Démon Hill féle válaszokkal
mert ők eltűnnek a célegyénseben és kiabálhatja a kommentátor hova tűnt Damon Hill :)
hajrá 14 évesen (bár szerintem nem kellett volna kiírni) szóval jó látni hogy foglalkoztat a nemzet
így tovább
Szebb Jövőt!
amúgy plakát ragaszáról jut eszembe
én meg azt figyeltem/figyeltük 1 kis csoporttal ki/kik firkál horogkereszteket a Jobbik plakátjaira
csak sajnos nem sikerült elkapni őket... pedig szívesen beszélgettem volna velük
én vok amit daemon hillről írtam..
Hát igen sajnos ilyenek is vannak én megértem a jobbikot is sőt tetszett a programjuk is.. meghát a Magyar Gárda hát őszintén a magyarokanak jól jönne mondjuk a Fidesz nem akarja.. még 4 évig ezen fognak veszekedni sajnos.:( :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!