Vissza lehetne csinálni trianont, ha Orbán Viktor lenne Franciaország miniszterelnöke?
Emlékezni se kellene rá. Ezért utáltam a töri órákat anno mert a tanárom is minden órán ezen vinyákolt."
Mert te azt állítod? Mondjuk ezt szerencsére nem a magadfajta plebs határozza meg! 🤣
Ezt már nem lehet vissza csinálni. Háborúval lehetne max de akkor világháborúvá fajulna és végül nem lenne mit vissza foglalni.
Békés úton meg lehetetlen.
Amúgy szerintem max azokat a részeket kéne vissza csatolni ahol magyarok élnek. Szerintek msgyarország akkor keletkezett amikor a világegyetem? Annó mi is elfoglaltunk pár területet.🙃
Aki kardot ránt, kard által vész el.
Soroljam?
Mao,Hitler,Cau,Ceaușescu,Bin Laden,Khaddafi,Sztálin... és hamarosan (K)im (D)zsongun. Zárójeleztem, mert erős a hacker hálózata.
Visszaszerzni csak úgy lehet, ha megtanuljuk a zsidók ősi fortélyait, az ármánykodást. Pl. Soros úgy akarta megszerezni Magyarországot, Antal kormány idején, hogy ha a Magyar Nemzezi Bank magyar tulajdoni részét eladjuk neki, akkor a magyar államadósság töröltetik. Háromszor próbálkozott, sikertelenül. Biztos vagy te abban, ha erről Gyurkány dönt, nem adja el?
Visszalehet szerezni, de nem háborúval, de miért akarod, hogy (0)bán azt is ellopja a haverjainak? Rátegye a kezét? Ezt nem akarhatod.
#17 miért lett lepontozva? 🤨
Azt ne mondjátok hogy ti elhiszitek hogy a Holdon van vagy ki tudott menekülni onnan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!