Szerintetek melyik országnak lehet először muszlim vezetője Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Oroszország, USA közül?
4#
3-as vagyok. Nekem is a britekre ez ugrott be.
,,Most próbálkoztak klimaxos háború támogató szatyorral, lehet a következő valami effendi lesz."
Azt ugye vágod, hogy Hillaryt senki se támogatta? Még az addig Demokrata szavazók se mentek el miatta szavazni? Legnagyobb támadói nem a Republikánusok, hanem a Demokraták voltak, ők jobban kritizálták őt a kampány alatt, mint Trump. Még az előválasztási csalást is a Demokraták kezdték el felemlegetni, mivel annyira népszerűtlen jelölt volt, hogy túlságosan hihetlenül hangzott a győzelme. Trump ezért tudott győzni, mert olyan drasztikusan lecsökkent a Demokrata szavazók száma. Jó lenne, ha már befejeződne ez a ,,egy klimaxos öregasszonyt akartak támogatni" szöveg (nem a megfogalmazással van baj, tényleg az), mivel ahogy írtam még a Demokraták többsége se akarta Hillaryt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!