Vissza lehetne csinálni trianont, ha Orbán Viktor lenne Franciaország miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 20:17
1/18 anonim válasza:
Nem kell visszacsinálni, ebből a maradék kis országból se tudott még egyetlen párt vagy miniszterelnök sem Svájcot csinálni.
3/18 anonim válasza:
Akkor lehetne visszacsinálni, ha az idő kerekét tudnánk visszaforgatni. Odáig, hogy I.Ferenc József leírta: "Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam ...." (a hadüzenet e szavakkal kezdődött).
4/18 anonim válasza:
Mért pont Franciaországé? Azért, mert A trianoni kastély Franciaországban van?
5/18 anonim válasza:
Visszacsinalhatna Orban, de akkor mire lehetne hivatkozni a tovabbiakban? Ezert hat maradjon igy ... legalabb lehet a kisebbsegiekert nyavajogni a nagy elosztoban :)))
6/18 anonim válasza:
Nem tudom. De ki kellene próbálni. Őt szavazzák meg a franciák, mi meg kerítünk valakit a helyére. Ha nem is lehetne visszacsinálni, akkor is jól járnánk.
7/18 anonim válasza:
Azt támogatnám, hogy cseréljenek helyet a francia miniszterelnökkel.
Esküszöm megtanulok franciául ha ez beteljesül.
8/18 anonim válasza:
Azért, mert Franciaországban írták alá, nem kizárólag a franciákon múlt a szerződés tartalma, szóval nem.
9/18 anonim válasza:
Ha orbán lenne franciaország miniszterelnöke még kecskemétet is elcsatolná, annyira magyarellenes.
10/18 anonim válasza:
Azt tudod, hogy már több, mint 70 éve hatályon kívül van a trianoni szerződés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!