Gyurcsány Ferenc ha nem vezetője az Ellenzéki Összefogásnak akkor miért fenyegette meg börtönbüntetéssel a Fideszeseket az Összefogás nevében?
Az már csak hab a tortán, hogy választások előtt 1 évvel már börtönt ígér a Fideszeseknek ha győznek, pedig állítólag most itt diktatúra van..
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy akkor lesz diktatúra ha ők nyernek de akkor keményen..
#5 válaszban leírtam hogy mi lenne, majd te kezdted el mondani, hogy a déká ótás elenes és most tüntetik el a bizonyítékot, tán még a gyíkemberek is besegítenek....
Ha a témánál akarsz maradni, akkor ne dobálj be ilyeneket. Sok magyar orvos is lemondott, mondván hogy ők nem aszisztálnak a kínai vakcinához. Az is a Gyúcsány műve?? Vagy a Sorosé??
Az megvan, mikor az ellenzék (szerintem pont a dk) állt ki és nyilatkozta, hogy most az egyszer adjunk a kormány szavára és oltakozzunk??
Az megvan hogy első körben azt nyilatkozta a fidesz, hogy amiatt nem a pfizer vakcináit vesszük mert drága?? Majd kibukott, hogy a kínai vakcina a legdrágább...
Az megvan hogy utána arra fogta a fidesz, hogy az EU nem tudott elég pfizer vakcinát adni?? Majd lehozták a hírt, hogy magyarország nem tudom hirtelen hány millió vakcinát utasított el az EU-tól.
És az rémlik, hogy nem közvetlen a gyártótól szerezzük, hanem közbe iktattak egy céget, aminek köszönhető a dupla ár??
Az ellenzék max annyit mondott, hogy ezek gyanusak és jó lenne ezeket tisztázni. De mivel sok ember osztja a véleményüket, akkor Orbán miért nem szerzi be a jóval olcsóbb nyugati vakcinát?? Nincs rá lóvé?? Hát dehogy nincs, a kínai drágább jóval. Akkor hol a probléma??
Rengetegen várunk oltásra, köztük veszélyeztetett emberek is, én is ismerek ilyet aki hónapok óta nem kapta meg az oltást, hiába veszélyeztetett. Akkor mi a helyzet?? A kormány lenne igazából az oltás ellenes?? Hiába verik magukat, hogy ennyi meg annyi millió embert beoltanának egy hétvége alatt ha kérnék.... Csak az a szomorú valóság, hogy nincs mivel. Kit lenne beoltani, csak nincs mivel. Nem véletlen adják a nyugati vakcinát a veszélyeztetett embereknek, csak abból rendez Orbán a legkevesebbet. Hiába olcsóbb, mint a kínai. Meg a tesztek is jobbak róla.
Nem tudom, Gyurcsány egyeztetett-e a Fekete-Győr Andrással, Jakab Péterrel? Mert ugye Fekete-Győr bejelentette a választás után három napon belül a felcsúti pert. Jakab is kijelentette, hogy a felelősségre vonás nem maradhat el, ő ennek érdekében az Európai Ügyészséghez való csatlakozást ígérte első lépésként. Az MSZP-től még nem hallottam, ők milyen igényt érvényesítenek majd Orbánnal szemben; lehet, hogy ők már hozzá se fognak férni.
Úgy tűnik, hogy a tömeges bosszúszomjat feltételezhették a tanácsadók olyan fő témának, amivel sok szavazó megnyerhető, és most ezügyben vetélkednek. A MOMENTUM ilyen témában korán magasra tette a mércét, de a közvéleménykutatók szerint Fekete-Győr igencsak hátul van. Jakab vezetését és a Jobbik erősödését mérték; indoklásként Jakab kemény fellépését találták. Gyurcsány pedig úgy véli, nehogymárhogy, mikor a D.K.-nak kell lenni a vezérlő csillagnak, így aztán felszívta magát. Aztán valamelyik Fideszes politikus majd figyelmezteti Gyurcsányt arra, hogy nézzen már tükörbe, mire a Nyugati Fényben megjelenik egy cikk, hogy jujj, Orbán vérebe, csicskása stb. mit mondott Gyurcsányra.
Nincs egy olyan pont, amikor elmekortani szakértő közbe lép egy nyilvánvalóan háborodott politikusnál és elveszik a mandátumát?
Neki is jobb lenne ha szakemberek vennék kezelesbe, ahelyett hogy a fanatikus szektája aszisztál a tévképueteihez. Igy csak egyre rosszabb lesz.
"és nálunk a második legmagasabb az EU-ban az oltásarány"
És nálunk a legmagasabb a halálozási arány.
Ilyenkor gyógyszerre ihat a kígyó-gyogyó? 🤔
Már világos miért záratta be az OPNI-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!