Szerintetek Gyurcsányék, Orbánék és a többi politikus figyeli, hogy mit írnak-kérdeznek róluk itt ezen a fórumon?
Figyelt kérdés
Vajon ez is beletartozik a sajtófigyelésükbe, és az itteni vélemények is befolyásolhatják őket bármiben is? Vagy a GYIK-nek nincs jelentősége számukra?2021. ápr. 7. 07:27
2/7 anonim válasza:
Orbán Viktor mindent lát én itt vagyok miniszterelnök úr ön mellett állok!
3/7 anonim válasza:
Orbán csak a lakájmédiát nézi ahol nem mernek rosszakat írni, ezért ilyen dolgokról nincs is tudomása.
5/7 anonim válasza:
Biztos.És szerintem elég szomorúak a kommentek miatt.
6/7 molnarmarcell21 válasza:
Biztos vagyok benne, hogy van médiafigyelő csapata legalább a Fidesznek, akik a látogatottabb oldalakat monitorozzák, esetleg használják is. Nyilván nem Viktor személyesen.
7/7 anonim válasza:
Minden politikusnak van olyan munkatársa, én egyet ismerek is, aki kezeli a Facebookot, az újságok vélemény rovatát, stb. Ez a monitorozás nagyon fontos számukra. Aztán ott vannak a tanács adók, pl Orbán esetében Habony Árpád. Igen, nézhetik a Gyakori kérdéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!