A Táncsics Radikális Balpárt és a Fidesz valójában összejátszik?
Figyelt kérdés
Azért, hogy így lehessen gyengíteni az ellenzéki összefogás esélyeit!2021. ápr. 7. 14:39
1/9 anonim válasza:
Nem! A Táncsics Radikális Balpárt az egyetlen valódi baloldali párt!
2/9 anonim válasza:
Ez kizárt, mivel a Táncsics Radikális Balpártról még a lőtéri kutya sem hallott. A Fidesz nemhogy nem játszik tehát össze vele, de vélhetően mégcsak nem is tartja őket nyilván.
3/9 anonim válasza:
A Táncsics Balpárt tevékenyen segíti a Fideszt. Ha újra győz, egészen biztosan a Táncsics Balpártnak köszönheti majd.
4/9 anonim válasza:
"Lehetséges, hogy én kém vagyok? - Minden lehetséges!"
5/9 anonim válasza:
A Táncsics-radikális balpárt a legellenzékibb párt,a FIDESZ az álbaloldali Gyurcsány-al alkot egy kapitálfasiszta csapatot.
7/9 anonim válasza:
Igen kérdező, most lebukott a fidesz.
A táncsics radikális balpárt adja a szavazóit és csakis ezért tudtak eddig nyerni.
Vagy lehet hogy a táncsicsosok a dk-nak, mszp-nek adnak direkt rossz tanácsokat, hoyg ennyire rosszul kampányoljanak és enyni baromságot csináljanak?
Mindegy, válaszd ki amelyik tetszik!
8/9 anonim válasza:
A fidesz bárkivel szívesen összejátszik, akivel meglehet osztani az ellenzéket.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz játszik össze a Táncsiccsal, és 22-ben a Táncsics 10/9-del nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!