Támogatnátok azt, hogy egész évben lehessen venni és használni tűzijátékokat, petárdákat?
Egyszer poénból megdobtak petárdával. Szerencsén múlott, hogy nem lett bajom.
A petárdát semmiképpen nem támogatnám.
Érdekes, hogy a teljesen korrekt válaszomat törölték.
Paragépek üldögélnek bent? XD
Mint már sokan leírtá, lehet. De én úgy vagyok vele hogy telepet évközben nem használok mert zavarja a szomszédokat (meg há azér annyi pénzem nincsen) de azért örülök ha valaki a környéken lő mert ingyen nézhetem. De halkabbakat (római gyertya, kisvulkán, zümi) szoktam. De nem értem mit kell itt leidiótázni mindenkit csípőből?
"olcsó játék hülyegerekeknek"
1 nem olcsó
2 igen játék, szép, izgalmas, megfelelően használva(nem nehéz) teljesen biztonságos (a petárda is) csak nem az ukrán feketepiacon kell beszerezni.
3 nos általában az látszik kevésbé inteligensnek aki mindenféle háttértudás nélkül ellenzi a tüzijátékot. Illetve én speciel 95%-ban tudom mi van benne és össze is tudnám rakni valószínűleg (de a gyártása veszélyes és nincs megfelelő hely erre)
a gyerek mint olyan nem igazán helyes mivel az f1 kategória:14 az f2 16 és az f3 18-éves kortől vásárolható.
Szóval NE bélyegezd meg kapásból azt aki tüzijátékozik mert valaki alád dobott egy petárdát vagy a kutyára dobja direktbe stb.(ami nem helyes, azt én is büntetném)
#16, #19-nek:
"Ki a fenének ártok azzal, ha az 1200 nm -es területemen eldurrantok 1-et?"
Akkor most a törlés ellenére leírom még egyszer. A moderátor is dolgozzon meg a pénzéért.
A petárdák alapanyaga ugyanaz, mint a pisztoly-golyóké. Cellulóz-trinitrát. Ha egy, mindkét végén lezárt vascsövet megtöltesz vele, kész is a csőbomba!
Ezért van betiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!