Szerintetek is fordítva működik a segélyezés?
megoldás 1 cigány családnak minél !kevesebb! a gyereke annál !több! segélyt kapjon
nincs gyerek akkor a legtöbb... kapjanak jó sok piát cigit stb amennyit akarnak... legyen nekik jó világ
1 után fele annyit
2 gyerek után csak a negyedét
3 gyerek után egyáltalán ne kapjon semmit
ez lenne a megoldás a túlszaporulat ellen
és még humános is
is akkor nem lesz ez:
http://www.youtube.com/watch?v=wbRBmyv77XQ&feature=rec-LGOUT..
" 65%"
igen hogy is volt a Kádár korszakban
veszélyes munka kerülő? azt hiszem valami ilyesmi volt a neve akik nem dolgoztak
mindenkinek kötelező volt... aki nem dolgozott azt elkapták és jó esetben csak elgyepálták
Szerintem is ezt kellene csinálni! És azt is remélem, hogy egyszer majd a kormány tesz is érte, hogy ez megvalósuljon! Egyébként miért ne lehetne megvalósítani??? Kínában ugyanezt megcsinálták! Szóval nem nagy dolog!
Szebb jövőt!
"Pontozzatok csak vissza!!!!Miért lettem lepontozva? Nem az igazat irtam?"
de igazad van (ha jót olvastam:))
Az már igencsak kimerítené a fasizmus fogalmát, ha bőrszín alapján osztanád a segélyt. A segélynek pont az a lényege, hogy a gyerekek ne éljenek nyomorban, a barom szüleik miatt.
Nehéz kérdés ez, mert egyrészről fogy a lakosság, de tanulatlan emberekkel nem vagyunk kisegítve.
Én a gyerek iskolai eredményéhez kötném a segély mértékét.
A gond ott szokott lenni, hogy a szülő nem érzi fontosnak, hogy a gyerek tanuljon, ezért az nincs motiválva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!