Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben különb a Telex/444 mint...

Miben különb a Telex/444 mint az Origo/Vadhajtasok?

Figyelt kérdés
Egyik kormánypárti másik meg az ellenzéki balos libernyák propagandát nyomja
2021. ápr. 3. 20:31
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
38%
Ennyi a különbség.
2021. ápr. 3. 20:38
 2/54 anonim ***** válasza:
72%
Konkrétan egyiket sem ismerem, de ami óriási különbség a kormánypárti és az ellenzéki sajtó között, hogy a kormánypárti sajtóban semmilyen hír nem jelenik meg, elhallgatnak minden olyan eseményt, amely számukra nézve negatív, függetlenül attól, hogy mennyire fontos eseményről van szó és az hány embert érintene. Az ellenzéki sajtó viszont beszámol ezekről, illetve az ellenzékieket negatívan érintő eseményekről is. Röviden tehát az egyikből tud tájékozódni az ember, a másikból lehetetlen.
2021. ápr. 3. 20:41
 3/54 anonim ***** válasza:
69%

A telex és a 444, az alfahír, a hír24, és régen az index is, megpróbálnak klasszikus újságírást, oknyomozást, tájékoztatást nyújtani, objektíven, és ideológia mentesen.

Te, kérdező, direkt úgy tetted fel a kérdést, hogy hazudtál benne, amit nyilván tudatosan tettél, és ami szomorú.

Az origó, pesti tévé, M1,M2,Msok, TV2 és kb 500 másik közpénzből fizetett álfüggetlen propaganda média nem ilyen.

Azok az újságírás szégyenei.

2021. ápr. 3. 20:42
 4/54 anonim ***** válasza:
76%
Az egyik rendszeresen veszít el sajtópereket, míg a másik ritkán. Találd ki, hogy melyikre melyik állítás igaz.
2021. ápr. 3. 20:44
 5/54 anonim ***** válasza:
32%

2#

A 444, Telex sem hoz le olyan híreket, ami nem PC, ami ideológiájukkal ellentétes.

Például a migránsokról csak pozitívat hoznak le, negatívat nem.

2021. ápr. 3. 20:46
 6/54 anonim ***** válasza:
30%

" A telex és a 444, az alfahír, a hír24, és régen az index is, megpróbálnak klasszikus újságírást, oknyomozást, tájékoztatást nyújtani, objektíven, és ideológia mentesen."

Az év legjobb vicce,köszi! xD

2021. ápr. 3. 20:47
 7/54 anonim ***** válasza:
24%
Semmiben. Igazat szinte soha nem ír egyik sem, csak a propagandát nyomatják ezerrel.
2021. ápr. 3. 20:47
 8/54 anonim ***** válasza:
18%
Az origo a Fidesznek, a gyógyszergyártóknak és más nagy cégeknek kedvező propagandát nyomja, mossa az agyunkat. A 444.hu az ellenzéknek, a gyógyszergyártóknak és más nagy cégeknek kedvező propagandát nyomja, mossa az agyunkat. Mindkét propagandista híreit fenntartásokkal kell kezelni, erre a szánalmas kovidhisztijüknek hála jöttem rá. Ma már inkább alternatív médiumokban próbálom az igazságot megtalálni.
2021. ápr. 3. 20:54
 9/54 anonim ***** válasza:
82%
#5 Mint mondtam, azt a kettőt nem ismerem. Viszont nem találkoztam még olyan kormánypárti médiummal, amelyre ne lett volna igaz, amit fentebb írtam, ellenzékiből pedig többre is igaz.
2021. ápr. 3. 21:00
 10/54 anonim ***** válasza:
36%
A 444 szerintem semmiben nem különb, mint az Origo/Vadhajtások, ugyanolyan elfogult. A telex véleményem szerint szintén részrehajló, mégis objektívabb, nem nyomatja annyira agresszíven az egyik oldal álláspontját.
2021. ápr. 3. 21:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!