24. ne felejtsd a linket az általad szabadon álasztott propaganda híroldalról a kölni "ügyről". Csak hogy meg tudjuk nézni mikor hozták ők le és valóban 5 nappal később a nem-propaganda híroldalak. Ha nem tudsz ilyet mutatni, akkor mi értelme hazudni? Azt hiszed, hogy ha leírod, akkor igaz lesz?
2021. ápr. 4. 10:02
32/54 anonim válasza:
#31 ez a goebbelsi propaganda amit a fidesz csinál, úgyhogy igen azt hiszi.
2021. ápr. 4. 10:31
33/54 anonim válasza:
A Telex/444-nek minden szava hazugság. Rendkívül szinvonaltalan, hazudozás, fake news.
2021. ápr. 7. 15:23
34/54 anonim válasza:
33. esetleg néhány példát biztosan tudsz mutatni ha minden szavuk hazugság. Inkább azt tartom valószínűnek, hogy eltűnsz, mint a 24-es, aki szintén állított valamit, majd amikor egyetlen példával kellett volna alátámasztania, akkor hirtelen eltűnt :)
Azt mutasd meg nekem, hogy a fideszes média lehozta 1.jén vagy 2.án, vagy akár 3.án a hírt. Ne mellébeszélj. Azt állítottad te vagy a haverod, hogy "5 azaz öt napig próbálták eltitkolni a kölni ügyet. egy ország röhögött a libsiken, hogy mi van?! nem meritek leírni"
Tehát akkor a fideszes média lehozta, csak a "libsi" nem merte. Mutass egyetlen példát, hogy a fideszpropaganda lehozta 1.jén, 2án vagy 3.án, te választhatsz, hogy origo, 888, pestiarcok, mit tudom én mik vannak még, választhatsz a millió közül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!