Orbán az életmentő oltáskirály?
Szerintem vitya kétszer számolja azt, akinek már két oltása van.
Nem lepődnék meg, ha a végén 100% fölött lenne az oltottak aránya...
Gyurcsány is mondjuk csak azért van az oltás ellen, mert a keleti vakcinákról van szó. Ha nyugatiról beszélnénk, akkor ő is oltatna ugyanúgy. Otthon mi is beszéltük ezt. Anyám már nyugdíjas, szerinte pl az orosz vakcina sem rosszabb mint egy nyugati. Példának felhozta az anno a 60-as években beadott oltásokat. A nagyja orosz, akkor nem okoztak problémát. Az elmondása szerint, mert gondolom ezt sem nézték át. Lehet, hogy ha kutakodnának kicsit, találnának összefüggéseket ilyen-olyan szövődményekkel. De ez ugyanúgy igaz (lehet) minden más, akár nyugati oltásra is.
Orbán sem oltáskirály. Ő is csak ezen gyűjti a népszerűséget. Neki pont most ez jó, tehát nem is akarna másképp tenni semmit. Az ellenzék (Gyurcsány) meg gondolom az EU miatt csak és kizárólag a nyugatit venné/szerezné be. Na meg ha még is kiderülne valami, akkor jönne az "ugye én megmondtam". Akkor sem az az emberek miatt, hanem őfelőle is a saját népszerűség... Dehát ilyen ez a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!