A "nagyon demokrata-haladó" hozzászólók miért bántják azt a rendőrnőt, aki megmentette a társa életét, a tegnapi késeléses eset kapcsán?
Figyelt kérdés
A rendőrnő megmentett egy életet, de valakiknek ez nem tetszik. Hát itt tart a józan ítélőképesség?2020. dec. 25. 09:35
1/26 anonim válasza:
Sajnos igen, itt tart a józan ítélőképesség.
De reméljük majd ha rájuk támad valaki késsel, akkor is így fognak tiltakozni.
2/26 anonim válasza:
Ja mert a demokrata haladók bántanák a rendőrnőt? Hű van gond a fejedben. A hülyék bántják, de az független h ki milyen ideológiában hisz.
3/26 anonim válasza:
2
Elég sok marhától olvastam, hogy megérdemelte a rendőr, mert Orbán katonája.
4/26 anonim válasza:
Bezárt a sárga ház gyerekek. Aki ma nem az IMEI-ben van és borult az elméje köztünk járnak... itt is.
5/26 anonim válasza:
Nem is értem Orbánt miért stadionra költi a pénzt, mikor sárgaházra jobban szükség lenne....
6/26 anonim válasza:
"Elég sok marhától olvastam, hogy megérdemelte a rendőr, mert Orbán katonája."
2010 előtt meg ugyan ez a hülye azt írta volna h megérdemli mert gyurcsány katonája. Csőcselékünk egy van.
7/26 anonim válasza:
Ez a baj, legalább egy hülyével kevesebb van a világon, de az elmetársai úgy látszik köztünk járnak.
9/26 anonim válasza:
Csak azert bantjak a rendornot, mert sehol nincs leirva a szolgalati szabalyzatban, hogy ha mar lovoldozol akkor az egesz tarat lodd ki! :)))
10/26 anonim válasza:
Csak azok bántják a rendőrnőt, akik drogproblémával küzdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!