A "nagyon demokrata-haladó" hozzászólók miért bántják azt a rendőrnőt, aki megmentette a társa életét, a tegnapi késeléses eset kapcsán?
Sajnos a rend éber őrei sokszor olyankor is csendesen nézik a támadást, amikor közbe kéne lépni.
Pár éve egy drogos elütött egy rendőrt (meghalt), és száguldozott tovább. Isteni szerencse, hogy más nem halt meg. A rend őri, meg büszkék voltak, hogy a gazembert élve fogták el. (Szerintem, őt is darabokra kellett volna lőni, mielőtt mást is megöl)
Egy rendornek tisztaban kell lenni azzal, hogy barmelyik pillanatban keveredhet necces helyzetekbe ... de nem azert kap fegyvert, hogy kivegezze a bunelkovetot, amikor meg az sem vilagos mitol kattant be az illeto.
Szoval szerintem sok lovoldozos jatekot jatszott a rendorno korabban ... IGY NEM VISELKEDHET meg egy akciofilmben sem :)))
"...miért bántják azt a rendőrnőt,..."
Azért ,mert zsigerből deviancia és bűnpártolók.
Az általad említett nagyon demokrata liberálisok általában olyan emberek, akik agyon vannak érzékenyítve, hatott náluk az érzékenyítő propaganda.
Emiatt van az,hogy például ellenzik a határok védelmét (akár erőszakkal) vagy a határozott fellépést (gárda...stb) a cigányok ellen.
Szerintem arról van szó, hogy ezek az emberek egyszerűen nem gondolnak bele a helyzetbe. Nem képzelik el, hogy a munkatársukat éppen most szurkálták össze és nem gondolnak arra, hogy bizony ők jöttek volna a sorban...
Azt hiszik a pampogók, hogy ez olyan helyzet, ahol leülhetsz egy kényelmes kanapéba átgondolni, hogy mit is kéne tenni.
"Miért nem a lábába lőtt??" - azért, Kisszívem, mert az nem biztos, hogy megállítja abban, hogy feltűzze a szemgolyóm a késére.
"Miért ilyen sokat???" - Én még tárat is cseréltem volna, biztos, ami biztos és mindenki így cselekedne, aki az életét védi egy őrülttel szemben.
"Azért ezt nem érdemelte meg.." - az a rendőre se, akit megszúrt. A nő se érdemelte volna meg, ha megöli. Én ezt jogos önvédelemnek tekintem.
Innentől kezdve teljesen mindegy,hogy 1 fejlövés, vagy 10 testre célozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!