Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A "nagyon demokrata-haladó"...

A "nagyon demokrata-haladó" hozzászólók miért bántják azt a rendőrnőt, aki megmentette a társa életét, a tegnapi késeléses eset kapcsán?

Figyelt kérdés
A rendőrnő megmentett egy életet, de valakiknek ez nem tetszik. Hát itt tart a józan ítélőképesség?

2020. dec. 25. 09:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos a rend éber őrei sokszor olyankor is csendesen nézik a támadást, amikor közbe kéne lépni.

Pár éve egy drogos elütött egy rendőrt (meghalt), és száguldozott tovább. Isteni szerencse, hogy más nem halt meg. A rend őri, meg büszkék voltak, hogy a gazembert élve fogták el. (Szerintem, őt is darabokra kellett volna lőni, mielőtt mást is megöl)

2020. dec. 25. 10:46
 22/26 anonim ***** válasza:
5%

Egy rendornek tisztaban kell lenni azzal, hogy barmelyik pillanatban keveredhet necces helyzetekbe ... de nem azert kap fegyvert, hogy kivegezze a bunelkovetot, amikor meg az sem vilagos mitol kattant be az illeto.

Szoval szerintem sok lovoldozos jatekot jatszott a rendorno korabban ... IGY NEM VISELKEDHET meg egy akciofilmben sem :)))

2020. dec. 25. 10:46
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

"...miért bántják azt a rendőrnőt,..."

Azért ,mert zsigerből deviancia és bűnpártolók.

2020. dec. 25. 10:48
 24/26 anonim ***** válasza:
49%

Az általad említett nagyon demokrata liberálisok általában olyan emberek, akik agyon vannak érzékenyítve, hatott náluk az érzékenyítő propaganda.

Emiatt van az,hogy például ellenzik a határok védelmét (akár erőszakkal) vagy a határozott fellépést (gárda...stb) a cigányok ellen.

2020. dec. 25. 10:57
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem arról van szó, hogy ezek az emberek egyszerűen nem gondolnak bele a helyzetbe. Nem képzelik el, hogy a munkatársukat éppen most szurkálták össze és nem gondolnak arra, hogy bizony ők jöttek volna a sorban...

Azt hiszik a pampogók, hogy ez olyan helyzet, ahol leülhetsz egy kényelmes kanapéba átgondolni, hogy mit is kéne tenni.

"Miért nem a lábába lőtt??" - azért, Kisszívem, mert az nem biztos, hogy megállítja abban, hogy feltűzze a szemgolyóm a késére.

"Miért ilyen sokat???" - Én még tárat is cseréltem volna, biztos, ami biztos és mindenki így cselekedne, aki az életét védi egy őrülttel szemben.

"Azért ezt nem érdemelte meg.." - az a rendőre se, akit megszúrt. A nő se érdemelte volna meg, ha megöli. Én ezt jogos önvédelemnek tekintem.

Innentől kezdve teljesen mindegy,hogy 1 fejlövés, vagy 10 testre célozva.

2020. dec. 25. 17:27
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert nő. A jobbosok nem bírják elviselni, ha egy nő véghez visz valami tettet pl lelövi a bűnözőt
2020. dec. 25. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!