Ellenzékiek, most megpukkadtok, amiért Tiborcz Isvtán a miniszterelnök úr veje 34 millió Ft-ot adományozott a SOTE Gyermekklinikájának, amiből fontos életmentő készülékeket vásároltak?
Most őszintén, az ország egyik leggazdagabb embere, valószínűleg pár nap alatt megkeres ennyit a magyar és német adófizetők pénzéből, ráadásul úgy adta, hogy közben csinált magának egy hatalmas reklámot, hanyatt kéne esni tőle? Az ellopott milliárdokból visszadobott pár fillért a közösbe.
A fidesz egy álkeresztény csürhe, mit is mond Jézus az adakozásról?
"Amikor tehát adakozol, ne kürtöltess magad előtt, ahogyan a képmutatók teszik a zsinagógákban és az utcákon, hogy dicsőítsék őket az emberek. Bizony, mondom nektek: megkapták jutalmukat. Amikor te alamizsnát adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adományod rejtve maradjon; Atyád, aki lát a rejtekben, megfizet majd neked."
Egyrészt honnan tudod, hogy nem csinál? Lehet csinál, csak nem kezd belőle reklámhadjáratba. Lehet nem csinál, én nem tudom.
Másrészt ha megnézzük a leggazdagabb magyarok listáját, ott én nem nagyon látok baloldali embereket, viszont a legelőkelőbb helyek tele vannak fideszesekkel.
Tiborcz és a miniszterelnök minden formában sötétségbe borította az országot!
Erre az egyik kézzelfogható példa a kérdező maga.
Tiborcz vagyona 35 milliárd forint
Vagyis 34 milliá forint a vagyonának
0.0097%-a.
Taps.
#9 vagyok.
Mintha neked lenne 1 millió forint megtakarításod és abból odaadnál 97 forintot.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!