Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc valóban nem...

Gyurcsány Ferenc valóban nem tölt be semmilyen vezetői szerepet az Ellenzéki Összefogásban , csak egy pirospozsgás isiászos bácsi aki kívülről szemléli a terepet?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 19:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

#9 (DK-s), #10-nek:

Akárhogy is nézzük, az ellenzéki összefogás stabilitását a DK adja. Amíg a DK homogén, és helyesli az összefogást, addig maga az összefogás létezhet. (Ab ovo Gyurcsány hozta létre ezt az egész "összefogósdit!"

Ha, (tegyük fel) a DK kilépne az összefogásból, akkor a maradéknak jókora belső marakodás kellene mire felismernék, hogy a semmiért marakodnak! A maradék támogatottsága qrva kevés lenne O1G leváltásához!

A DK-t Gyurcsány irányítja, szava szent. (nekem is)

Ebben a szavazótábor is egyet ért.

Ellenzéki összefogás=DK

DK=Gyurcsány

Konklúzió:

Ellenzéki összefogás=Gyurcsány

Mi nem világos ezen?

2021. ápr. 2. 13:33
 12/28 anonim ***** válasza:

#11 vagyok:

Lehet kiskapukat keresgélni hogy kitérj a konklúzió elől, de akkor a célt is eltéveszted!

2021. ápr. 2. 13:40
 13/28 anonim ***** válasza:

Ismét #11:

Mivel Gyurcsányt "legyilkolták", ezért most próbálja kitalálni, hogy ki lenne a legalkalmasabb jelölt ő helyett. Innentől már csak találgatásokba bocsájtkozhatok, én Dobrevre, vagy Gréczyre tippelek. Gréczyt tartom valószínűbbnek.

De ez mindenképp komoly dilemma Fletónak. Nagyon veszélyes döntés lesz.

Személy szerint amondó vagyok, hogy neki kellene maradnia. Hiba lesz.

2021. ápr. 2. 13:52
 14/28 anonim ***** válasza:

11

"Ellenzéki összefogás=DK"

Már itt elbukott a képlet... amúgy a legfrissebb közvéleménykutatás szerint a Jobbik már előzi a DK-t népszerűségben.

2021. ápr. 2. 13:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Újfent #11:

Ha Gréczynek adja át a domináns szerepet, az a jelleméből következőleg át fogja venni a DK-n belül a radikális gondolkodásúak vezető szerepét.

A DK meg fog osztódni.

2021. ápr. 2. 13:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Gréczy sosem lesz komoly szereplő már a DK-ban.
2021. ápr. 2. 14:00
 17/28 anonim ***** válasza:

#11, #14-nek:

Rendben, tegyük fel hogy elhiszem.

Ha az összefogásból kivonjuk a DK-t, akkor az összefogás mit ér a maradék szavazataival?

A Jobbik képes arra, hogy a párt kilépésével a szavazók legalább 90%-át is magával vigye?

NEM!

A DK képes rá?

Ez szerinted kérdés? Szerintem nem!

2021. ápr. 2. 14:02
 18/28 anonim ***** válasza:

#11, #16-nak:

Ne legyél te abban olyan biztos!

2021. ápr. 2. 14:04
 19/28 anonim ***** válasza:

DK-s vagyok:

Összegezve:

A DK erejét az adja, hogy a párt, és a szavazótábor is szinte egységesnek mondható.

Vagyis ha például a Jobbikról beszélünk, az egyáltalán nem takarja a szavazókat is!

A DK-nál viszont IGEN!

2021. ápr. 2. 14:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Mert szerinted az ellenzéki összefogásra szavazók 90%-a DK-s?

A 2019-es uniós választáson:

DK: 16,05%

Többi párt az ellenzéki összefogásban:25,06%

Igaz, hogy megkerülhetetlen szereplő az ellenzéki oldalon a DK, de hogy ő lenne ott élet halál ura az erős túlzás.

2021. ápr. 2. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!