Ha Gyurcsány Ferenc meghalna, ki vezetné a DK-t és az ellenzéki összefogást?
Vannak kockázati tényezők:
1. Mi történik, ha kiújul a bőrrákja, ami 1997-ben majdnem elvitte?
2. Mi történik, ha a 2022-es (zsinórban a negyedik) választási vereség után végképp eluralkodik rajta az alkoholizmus, amely miatt visszafordíthatatlan májkárosodást szenved?
3. Mi történik, ha már az alkohol sem képes elnyomni a depresszióját és az öngyilkosság felé fordul?
Köztudott, hogy az alkoholizmus és az öngyilkos hajlam a felmenőit is közelről érintette. A nagyapja adósságai miatt az öngyilkosságba menekült, az apja pedig ittas vezetésért és lopásért többször is ült börtönben. Egy ilyen hányattatott sorsú család sarjaként könnyen el tud szakadni a cérna...
#5, #6-nak:
Te most tényleg komolyan gondolod, hogy Jakabot akárcsak a pillanat tört-részéig is elfogadná a DK? XDXDXD
Szerintem szétszéledne a párt.
Biztos vagyok benne, hogy személyesen is csomó pénzt rakott már bele, pl azt se pótolná senki.
Akár Dobrev is a helyére léphetne, EP küldöttek is csont nélkül elfogadták, nulla politikai előélettel.
De szerintem egy-két évnél nem menne tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!