Jakab Pétert alkalmasnak találjátok az ellenzéki összefogás vezetésére?
Figyelt kérdés
Szerintem egy karizmatikus személy és pont erre lenne most szükség a baloldalon.2021. márc. 14. 22:03
1/18 anonim válasza:
Gyurcsány bábjának jó lenne, másra nem.
2/18 anonim válasza:
Őszinte leszek. Én azt sem tudom megmondani, hogy Jakab milyen ideológia mentén politizál most. Azt meg lássuk be, hogy azt azért jó lenne tudni.
3/18 anonim válasza:
Nem.
Ez a 6 párti összefogdosósdi, akik még 2 éve marták egymást, most együtt klikkesednek, bár több városban volt konfliktus, pedig az nem is a Parlament...kíváncsi lennék hogy tudnának kormányozni a nagy-koaliciósok mikor bomlana fel. Szerintem 3 hónapon belül
5/18 anonim válasza:
Nagyon jó politikusi képességei vannak (nagyon jól kommunikál, jó beszédeket tud mondani) szóval mint politikus az egyik legjobb, de nem nagyon lehet belőni az értékrendjét. Vona ugyan onnan indult viszont róla tudni hogy tényleg megváltozott. Lehet Jakabbal is ez történt (én legalábbis el tudom képzelni) de nem tudni pontosan.
6/18 anonim válasza:
előzőből lemaradt hogy mivel nem tudni pontosan mi jelenleg az értékrendje sokaknak hiteltelen lehet
7/18 anonim válasza:
A náci múltú (és jelenű) Jobbik-elnök karizmatikus vezetője lenne a baloldalnak... Huhh, ezt még fel kell dolgoznom! :DDD
Jakabnak még a sofőrje is egy Auschwitzban győztesen pózoló figura. Mi lett veled, baloldal? Tényleg ekkora a gáz? :)
8/18 A kérdező kommentje:
"Nagyon jó politikusi képességei vannak (nagyon jól kommunikál, jó beszédeket tud mondani)":
Mondjuk inkább úgy, jól néz ki és látszik, hogy jár konditerembe, míg a többi politikus nem.
2021. márc. 14. 22:19
9/18 A kérdező kommentje:
A pólót is a konditerem miatt vette le a TV -be
2021. márc. 14. 22:21
10/18 anonim válasza:
Az ember azt gondolná, hogy a baloldal azért fogott össze az ellenségükkel, hogy az embereket megmentsék Orbántól. De egyértelmű, hogy a hatalom kell nekik. Az ilyen elvtelen emberek elég sokmindent megcsinálnának az anyjukkal 500 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!