Ha te lennél a kormányfő mit tennél hogy mihamarabb vége legyen a Covid okozta krízisnek?
"Megszüntetném az összes felesleges korlátozást,eddig se volt eredményük."
Azért azt vedd bele, hogy a maygar úgy szart bele a korlátozásokba, mint a fene. Hogyan várhatjuk el, hogy működjenek, ha a maygar szarik bele ígyis-úgyis? Az a helyzet, hogy korlátozás kell, csak akkor értelmes korlátozás, amit be is tartanak. De az, hogy minden korlátozást eltörölnék, ami itt népszerű nézet, az is szar. Ami szintén népszerű nézet itt, hogy majd én vigyázok magamra, szintén szánalmas gondolat.
Tiszta nevetséges olvasni a sok "okostojás" hadovál!
Mi az hogy minden korlátozást megszüntetne?
Észnél vagytok?
Mit gondoltok, Ausztria, Franciaország és Németország csak viccből korlátozza az embereket?
Mert unatkoznak a dokik?
Tény és való, hogy túl későn hoztak meg bizonyos döntéseket.
Még szigorúbban kellett volna venni a maszkhasználatot, és a nagyáruház zárásokat!
Úgy megbüntettem volna aki nem húz maszkot,hogy elment volna a kedve a továbbiaktól!
Nem feltétlenül vagyok kormánypárti, de igenis jó, hogy O.V. van hatalmon, mert ha valami dilettáns balos vagy egyéb gyönyörűség kaparintotta volna meg a hatalmat, most a duplája lenne a halálozás.
Fotelből könnyű károgni!
Jól írta itt az egyik hozzászóló: a magyarok nullák fegyelmezettségből a többi nemzethez képest! Tipikus "kivagyokénnekemmindentszabadnemparancsolsenki" virtus.... Sajnos!
Ja!
Kötelezővé tenném a védőoltást!
Lehet lepontozni okostojások!
Üdv: #42-es voltam! ;-)
#43: Könnyen lehet, hogy ez sajnos el fog jönni. Azért sajnos, mert ha lenne 7 millió ember, aki önszántából beoltatja magát, akkor nem kellene kötelezővé tenni.
Talán lehetne egy olyan törvényt hozni, hogy az oltás csak azoknak kötelező, akik maguktól nem akarják, a többieknek önkéntes alapú. És akkor mindenki érezhetné, hogy a kezében a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!