Elkérném a sötét zsaruktól a neutralizálót,megvakuznék mindenkit,hogy senki nem emlékezzen a covidra és minden működhetne úgy mint régen.
2021. ápr. 1. 18:50
3/45 anonim válasza:
50 év alatt minden korlátozást megszüntetnék. 50 és 60 között mérsékelt korlátozásokat javasolnék. 60 felett szigorítanék a korlátozásokon. A nyugdíjasoknak a lezárásért cserébe biztosítanám a megvásárolt árucikkek ingyenes szállítását. Közben elindítanám az oltás programot is, de a fő fegyver a nyájimmunitás lenne. 2020 márciusát arra használtam volna, hogy annyi lélegeztetőgépet vegyek, amennyit tudok, mivel a nyitás utáni első pár hónapban várható lett volna egy elég magas betegszám. Szükséges rossz ugyan, de az országot ne az érzelmeink irányítsák. Cserébe pár hónap után Magyarország teljesen biztonságos lenne.
A keleti országokban alkalmazott megfigyelést is elfelejteném, mivel a szabadságunk fontosabb, mint a biztonság és végképp fontosabb, mint pár elhízott ember élete (Amerikában a covidos halottak 73% -a túlsúlyos...).
2021. ápr. 1. 18:59
4/45 anonim válasza:
Orbán Viktor a kormányfő!
2021. ápr. 1. 19:08
5/45 anonim válasza:
Ha tegyük fel az elejétől én döntöttem volna, akkor ki se tört volna ennyire itthon a járvány, mert nem lett volna szórakozóhely, kocsma. És mielőtt újra nekem estek, mert ismerlek titeket, nem akarok mindenkit bezárni, csak azok a helyek, ahol egy zárt térben nagy tömeg összezsúfolódik, az igen, veszélyes. Ahol meg közelebb vannak az emebrek egymáshoz, ott akkor lenne maszk és óvatosan lehetne ott lenni. Így nem is lett volna ekkora baj. Persze ha az a mentalitás, mint itt a gyakorin, hogy az is járvány rettegő, aki szerint vigyázni kell, akkor nem csoda ha kitört a járvány.
2021. ápr. 1. 19:23
6/45 anonim válasza:
Ja és a maszkhasználat elhalasztását súlyosan büntettem volna de nem akkor, ha valaki az üres utcán nem veszi fel, hanem pl akkor amikor a másik mellett sétál az utcán maszk nélkül, kivéve ha egy háztartásbeliek. Ha valaki tömegbe megy és így önkényesen nem vesz maszkot, mert nem akar, olyan büntetést kapna, mint a fene.
2021. ápr. 1. 19:25
7/45 anonim válasza:
Felodanék minden korlátozást.
2021. ápr. 1. 19:26
8/45 anonim válasza:
Ja és mivel tudom, hogy nekem akartok majd esni így kibővítem a kommentem. Amiket írtam, azok csak példák, ameddig a magyar bárhová megy, ahová csak tud és bármilyen korlátozást megszeg, ha nem kap büntit, addig a járvány terjed. Nyilván kell élet, de átmenetileg pár dolgot ki kéne hagyni és majd, ha nincs veszély, akkor folytatni ott, addig máshol. Ha én döntenék ez az önbíráskodás nem lenne, hogy majd én vigyázok magamra és beleszarok minden szabályba. Aki szerint ő felelős az életéért és ő vigyáz magára, menjen egy lakatlan szigetre, ott tuti nem szól majd rá a rendőr.
2021. ápr. 1. 19:34
9/45 anonim válasza:
Mindent nyitva hagytam volna. Aki akar bezárkózik, aki nem nem.
Alig teszteltetnék hogy ne lehessen remisztgetni és azoknál sem PCR teszteket használnék.
Ellenben törvényben tiltanám az oltatlanok diszkriminálását.
2021. ápr. 1. 19:57
10/45 anonim válasza:
Még jó, hogy nem ti vagytok hatalmon. Oké a Fidesz korlátozásai elég szarok de nektek már az is rettegő, aki szerint létezik covid. Nálatok még a mostani is jobb, ha szar, akkor is. Az ország szabályok szerint működik, amikor ti ételt kaptok, az is szabályok szerint készül. Akkor ha ennyire szartok a szabályokba és azt csináltok amit akartok, akkor ne egyetek szabályok szerint készült ételt, vadásszatok puszta kézzel és süssétek meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!