Nem nevetséges hogy 97%-os túlélési arány mellett a média pánikol megint a vírus miatt?
8. Arjun Walia olyanokat is állít, hogy pl. a tehéntej rákot okoz vagy hogy az oltásokban aluminium autzmust okoz. Konteósoktól én is találok neked 100 cikket. Aki miatt néhány évtizede elkezdődött terjedni az oltásellenesség, arról is kiderült, hogy hazudott, meghamisította az adatokat ( [link] azért, hogy aztán egy évi 43millió dollár hasznot hozó üzlete legyen a különböző tesztekből.
Értem, hogy könnyebb olyanoknak hinni, akik azt a véleményt, nézőpontot képviselik, mint te, de attól még nem lesz igaz az, amit állít. Az orvosok 95%-a nem terjeszt ilyen hülyeségeket, akkor te miért pont az 5%-nak hiszel? Mert az a vélemény szimpatikusabb neked.
"Csak várd meg a választásokat, hirtelen mindkét oldalnak eszükbe fognak ők jutni, addig véletlenül se."
Aki helyzetben van annak a felelőssége a dolog. Hiába mutogat az ellenzékre, a sajtóra, az Eu-ra, bárkire.
Mindazonáltal aki képtelen a túlélésre egy két éves viszonylagos bezártságban, az az evolúció tévedése.
"aki képtelen a túlélésre egy két éves viszonylagos bezártságban, az az evolúció tévedése."
Az is aki a megélhetését veszíti el a viszonylagos bezártság miatt? Aki aztán emiatt bírja nehezen az egészet?
Nem azt mondtam, hogy könnyű, hanem hogy túlélhető.
(meg még pár dolgot arról, hogy kinek az "áldásos" tevékenysége eredményezte a túlélő túrát)
"Az a kormányt hibáztassa, ne a vírust"
Ha nem vetted volna észre pont azt teszem. Csak nekem veletek ellentétben az ellenzékkel kapcsolatban sincsenek illúzióim.
"Ebben nem értek egyet, de teljesen nyilvánvaló hogy barokkosan eltúlozzák a helyzetet a kattintásokért (a politikusok pedig a népszerűségért)"
Ez már ott megdől, hogy a járvány berobbanása óta a Fidesznek csökkent a népszerűsége.
"Ez már ott megdől, hogy a járvány berobbanása óta a Fidesznek csökkent a népszerűsége."
Ez még nem zárja ki azt amit írtam (és nem csak a Fideszre gondoltam). Bármely országban a kormány nyomja a "küzdünk a ti életetekért" narratívát, az ellenzék pedig játsza a "nézzétek már milyen felelőtlen/bal..../gyilkos a kormány, jobban le kell zárni/kevésbé kell lezárni stb." lemezt. Mindenhol ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!