Mit szóltok ahhoz, hogy kb. 1 év múlva teljesen kezdődik elölről az egész covid sztori?
Én nagyon jól bírom, van itthon több mázsa liszt, só, olaj, cukor, wc papír, amit tavaly verekedések árán összeszedtem a tesco-ból, nem voltam kint 1 éve a napon, se az utcán.
Üdv,
egy lezárásmániás
Amennyiben, lehet, következtetés, alacsony átoltottságú országokban, jelenhetnek meg, valószínűleg, Véleményük szerint, megeshet.
Ez az első bekezdés ami tele van konkrétumokkal. Ja nem.
"Én nagyon jól bírom, van itthon több mázsa liszt, só, olaj, cukor, wc papír, amit tavaly verekedések árán összeszedtem a tesco-ból, nem voltam kint 1 éve a napon, se az utcán.
Üdv,
egy lezárásmániás"
Mindenkit lezárásmániásozok, aki nem is az, csak ellenkező véleményen van mint én és nem akar totális nyitást, semmi közöm a vírusokhoz, virológiához, olvasok naponta pár cikket a neten, majd osztom az észt, miközben az orvosok tök mást mondanak.
Üdv, egy gyakoris nyitáspárti kommentbajnok.
#3-as
Amiről eddig azt mondták, hogy "megeshet" az mind megesett sőt sokkal durvábban mint ahogy a kezdetekben fogalmaztak.
Mi az a kérdésed?
Üdv, egy nem totális, de azért nyitáspárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!