Berki Krisztián, vagy Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Ha a kettő közül kellene döntened, hogy ki legyen a miniszterelnök, melyiket választanád?2021. márc. 30. 23:36
11/21 anonim válasza:
Ki mit tett le eddig az asztalra?
12/21 anonim válasza:
Mondjuk azt nem lehetne, hogy akik ennél a kérdésnél Berkire szavaztak, azokat kitelepítsük Berkivel együtt egy lakatlan szigetre, hogy ott Berki vezetése alatt büntetőfék-tanfolyamon vegyenek részt?
13/21 anonim válasza:
#13 poénból szavaztak Berkire..
14/21 anonim válasza:
Túl sokat nézel ki belőlük. Szerintem ha Berki lenne az egyedüli kihívója Orbánnak, simán Berkire szavaznának.
15/21 anonim válasza:
Amúgy én is gondoltam erre, pl. ha Sztojka Iván egyik Cozma gyilkos lenne a kihívója szerintem rá szavaznának inkább. :D amúgy ez para ám ha úgy vesszük.
17/21 anonim válasza:
"Ki mit tett le eddig az asztalra?"
Berki a pöcsét kitette, míg kivasalták. A törpe inkább hazavitt dógokat(mindent). Ezért Fekate Pákó nekem szimpatikusabb mindkettőtől.
18/21 A kérdező kommentje:
De a Fekete Pákó is kirakta a csokifudzsijét az Activity-ben.
2021. márc. 31. 19:09
19/21 anonim válasza:
Fekete Dákó magyarul sem tud normálisan!
20/21 anonim válasza:
De Pákónak azt mondod, Pákó, mindent ne vigyél már el, mert ez az emberek adója. Megértené.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!