Miért hazaárulóznak ennyire a jobboldaliak?
Nyilván itt nem minden jobboldalira gobdolok, hanem főleg a szélsőségesekre.
Azt vettem észre igazából már régebb óta, hogy nekik lassan már minden annak számít.
Ha azt mondod szlovákia, románia akkor mindenképp le hazaárulózzák az embert,
ha azt mondja valaki belgrád akkor is (pedig szerintem a nagy többség már rég így mondja)
Ha valaki nem jobboldali/konzervatív akkor is hazaáruló
Ha nem utál más nemzeteket (románokat, szlovákokat) akkor is.
Nem szánalmas ez egy kissé?
9
Ez megint nem jön ide. Sehol nem írtam hogy "az erdélyi magyart románozni nem hazaáruló" én egyszerűen nem értem miért kell utálni valakit azért mert román vagy szlovák. Ha te utálod őket ők is fogják utálni a magyarokat stb stb ami meg nem túl előnyös az ország szempontjából. Ez alapján ez hol hazaszeretet? És ha valaki azt mondja szlovákia az miért baj?
látom hogy nem érted az egészet
nem baj ha buta vagy, csak ne legyél büszke rá
senki sem utálja a szlovákokat meg a románokat csak azért mert szlovákok meg románok
ugyanazért meg nagyon nehezen utálhatnának minket, ugyanis nálunk nem él milliós számú elnyomott kisebbség az ő népükből
14
Értem, ezt kb mindig is tudtam, de elég sok "mesterséges" állam van és szintén elég sok olyan nép aminek nincs országa. Mégsem ennyire gyűlölködők. De egyébként értem amit akarsz mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!